Post Image

KÉT ÚJABB ILLATOS FEJEZET EVE TÖRTÉNETÉBŐL

Rúzs & Más / 2018-02-08

A kétvégű EVE Duet illatot két újabb kompozíció követi, melyek egy-egy markánsan különböző hangulatot ragadnak meg. A kampány arca továbbra is Eva Mendes, aki a korral egyre szebb lesz  – bennünket egyre inkább a legendás Sophia Lorenre emlékeztet.  De lássuk az illatokat ihlető történeteket:

Az élet pillanatok összessége, amelyek bár sokszor hosszan elnyújtanánk őket, gyorsan tovasuhannak. Ne hagyjuk, hogy eltűnjenek ezek a szép pillanatok és csodás emlékek, gyűjtsük össze és tegyük emlékezetessé különleges illatok segítségével! Az AVON új, EVE parfümkollekciója az édes karakterű illatok rajongóit örvendezteti meg: a két új EVE illattal megédesíthetjük a legemlékezetesebb pillanataikat is.

Avon, EVE, Eva Mendes, rúzs és más

Az AVON Eve Confidence illatban az örök optimizmust sugárzó frangipáni akkordjai tökéletesen simulnak a lédús gyümölcsös és az édes, vaníliás-fás jegyekbe, így alkotva egy igazán gazdag és különleges illatkompozíciót, amellyel megünnepelhetjük sikereinket.

Avon, EVE, Eva Mendes, rúzs és más

A romantikus estéket felejthetetlenné tehetjük az AVON Eve Alluring csábító illatának használatával, amelyben a narancsvirág és a piros gyümölcsök egyesülnek az érzéki pézsma aromájával.

Avon, EVE, Eva Mendes, rúzs és más

Úgy hírlik, hogy a kollekció következő illata az eleganciát fogja megtestesíteni – kíváncsian várjuk!

Avon, EVE, Eva Mendes, rúzs és más

AVON Eve Confidence parfüm: 5 299 Ft/50 ml
AVON Eve Alluring parfüm: 5 299 Ft/50 ml

KÉT ÚJABB ILLATOS FEJEZET EVE TÖRTÉNETÉBŐL
4 (80%) 22 votes

Kapcsolódó bejegyzések