Post Image

NE MARADJ LE MAGYARORSZÁG ELSŐ NŐI CSÚCSTALÁLKOZÓJÁRÓL!

Rúzs & Más / 2024-04-23

Töltsünk együtt egy inspiráló napot a fejlődés jegyében, ahol példaképektől tanulhatunk és választ kapunk nemcsak az üzleti, de a személyes, globális, társadalmi kihívásainkra is!

2024.05.16-án megrendezésre kerül a Tudatos Nők Napja, Magyarország első női csúcstalálkozója, a női edukáció, a nők tudatosságra ösztönzése és a szemléletváltozás jegyében. A belváros egyik legszebb felújított történelmi épületében, a Kozmo Luxury Hotelnek otthont adó egykori Távközlési Palotában megrendezésre kerülő egésznapos eseményen és díjátadón hazánk neves üzleti- és közismert médiaszemélyiségei gyűlnek össze egy közös értékrend mentén, és töltenek el egy teljes napot a fejlődés és inspiráció szellemében – az alapoktól a mesterfogásokig.

tudatos nok napja, tudatos nok, konferencia, program, programajanlo, ruzs es mas, kozmo hotel, kozmo luxury hotel

tudatos nok napja, tudatos nok, konferencia, program, programajanlo, ruzs es mas, kozmo hotel, kozmo luxury hotel

Neves előadók, izgalmas témák

A nap során sikeres női vezetők történetei inspirálnak és adnak iránymutatást saját céljaink és álmaink megvalósításához. Megtanulhatjuk, hogy hogyan törhetők meg a korlátozó családi minták, és hozhatók létre pozitív változások, amelyek nem csak a saját életünket, de a jövő generációit is jobbá tehetik. Bővíthetjük tudásunkat a fenntartható életmód és a környezettudatosság praktikus alkalmazásának témakörében. Képezhetjük magunkat a digitalizáció, Mesterséges Intelligencia (AI) tárgykörében, a tudatos párkapcsolatok és személyes kapcsolatok valamint a mentális és fizikai jóllét terén. A Tudatos Nők Napja az első rendezvény, ahol a fiatal Tudatos Nagykövetek, találkoznak az idősebb generáció példaképeivel.

tudatos nok napja, tudatos nok, konferencia, program, programajanlo, ruzs es mas, kozmo hotel, kozmo luxury hotel

A rendezvény előadói között szerepel: Pistyur Veronika, Illés Fanni, Kiss Virág, Rubint Réka, Drávucz Rita, Köllő Babett, Túróczi Réka, Anfisa Bulgakova, Oczella Eszter, Erdélyi Nikolett, Gregor Bernadett, Dr.Orosz Cintia, az üzleti élet kiemelkedő szereplői közül Buday-Kollárik Tímea, Topolcsik Melinda, Dr.Beke Zsuzsanna, Dr. Mihalik Zsuzsanna. Fiatal nagykövetek: Schobert Lara, Trunk Tomi, Tóth Maja, Tóth Gréta Hanna.

Az esemény ötletgazdája, és kreatív vezetője dr.Orosz Cintia, akihez a Stories Podcast, és legutóbb a nagysikerű Dogs on the catwalk jótékonysági esemény is kapcsolódott.
“A rendezvény ötlete 2020-ban fogalmazódott meg, akkor fél éves munka után sajnos a covid eltörölte. Azóta a Tudatos Nők Napjának missziója és víziója még jobban beigazolódott, csakis a tudatosabb élettel, információkkal tudunk egy boldogabb életet élni és egy jobb, boldogabb szemléletű Magyarországot teremteni. A nő, az anya a család motorja. Ha a nő tudatos és ismereteket szerez, azt a tudást adja át már a gyermekének és környezetének. Ez egy lélekküldetés számomra ezért is hoztuk létre a Tudatos Nőkért Alapítványt.” – nyilatkozta dr.Orosz Cintia

tudatos nok napja, tudatos nok, konferencia, program, programajanlo, ruzs es mas, kozmo hotel, kozmo luxury hotel

Ez várja a rendezvény résztvevőit:

Kerekasztal-beszélgetések a női tudatosság, karrier és személyiségfejlődés, párkapcsolat, egészség, sport, digitalizáció és fenntarthatóság témaköreiben, Magyarország vezető női személyiségeivel.
Női meditációs program: céljaink elérését segítő teremtő meditáció Major Erikával és doTERRA illóolajokkal a női energiák felszabadításának jegyében.
Networking és közösségépítés: gy exkluzív közösséghez csatlakozhatunk, ahol új, értékes kapcsolatokra tehetünk szert.
Jótékonyság és tudatosság: hozzájárulhatunk a személyes fejlődésünkhöz, munkavállalóink fejlesztéséhez, valamint egy tudatosabb nemzet létrejöttéhez.
A résztvevőket egész napos kóstolókkal várja a Csak a mentes, a Dots Diet és a … (ki az italos?). Minden jegyvásárló értékes búcsúcsomaggal távozik.

Előadók, részletes programok és jegyvásárlás: https://tudatosnoknapja.hu

Díjátadó

A Tudatos Nők Napja keretében átadásra kerülnek “Az Év Tudatos Nője” és “Az Év Fiatal Tudatos Nője” díjak olyan kivételes nőket és fiatal lányokat elismerésére, akik kiemelkedően járulnak hozzá a társadalmi tudatosság növeléséhez, és példát mutatnak a pozitív változások elérésére saját közösségeikben.

A zsűri tagjai: Yvonne Dederick (üzletasszony), Bársony Farkas (Sharity), Kőszegi András (Márkatanácsadó onBrands), Zsólyomi Norbert (divatfotós), Hinora Ferenc (Magyar Marketing Szövetség).

tudatos nok napja, tudatos nok, konferencia, program, programajanlo, ruzs es mas, kozmo hotel, kozmo luxury hotel

Az esemény fővédnöke, Koncz Zsófia energiaügyi miniszterhelyettes asszony, védnöke Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos.

A Tudatos Nők Napja minden érdeklődőt szeretettel vár a korlátozott férőhelyek erejéig! Jegyek a Tudatos Nők Napja weboldalán vásárolhatók.

Kapcsolódó bejegyzések