ÍGY HASZNOSÍTHATJUK ÚJRA A MEGMARADT HÚSVÉTI SONKÁT
Ne pazaroljunk! Így hasznosítsuk újra a megmaradt húsvéti sonkát – ízletes tippek Nagy Szabolcs séftől.
TovábbNe pazaroljunk! Így hasznosítsuk újra a megmaradt húsvéti sonkát – ízletes tippek Nagy Szabolcs séftől.
TovábbÚjra itt az év egyik legnépszerűbb gasztrofesztiválja: idén májusban ismét kürtőskalácsillat lengi be a Fővárosi Állat- és Növénykert gyönyörű környezetét.
TovábbElkészült Budapest kürtőskalácsa, bemutatjuk a nyár desszertjét, amelyet a Kürtős Legenda csapata álmodott meg!
TovábbA nap legfontosabb étkezése, azaz sós és édes reggeli receptek, mégpedig rost- és fehérjedús, egészséges változatban!
TovábbHogyan készíthetsz mindig tökéletes palacsintát? 2 fantasztikus segítővel: egy sokoldaló kézi mixerrel és egy tapadásmentes serpenyővel - mutatjuk!
TovábbA Stühmer és a HUNOR Magyar Űrhajós Program összefogásában magyar csoki hódítja meg a világűrt Kapu Tibor űrhajós segítségével.
TovábbA Gyulai Pálinka Manufaktúra legújabb különlegessége, a Gyulai Kávélikőr, elképesztő sikert aratotta Quintessence pálinka- és párlatversenyen!
TovábbBakancslistás kulináris élvezetek - ezt a 6 ételt mindenképp meg kell kóstolni a mesés Marokkóban, mely kifinomult konyhájáról is híres.
TovábbKávébajnokságok, értékes nyereményjátékok, a hazai piacon egyedülálló kávégépek és rengeteg izgalmas kóstolnivaló az ország legnagyobb kávébárjában!
TovábbIsmerd meg a különféle ázsiai levesek gazdag összetételét és érdekes történetét leveskalauzunk segítségével.
Tovább