A PÁPAI SONKÁK FELVÉTELT NYERTEK A MAGYAR ÉRTÉKTÁRBA
Az idén 111 éves Pápai Hús Kft. sonkái, a Hungarikum pályázat eredményének köszönhetően bekerültek a Magyar Értéktárba.
TovábbAz idén 111 éves Pápai Hús Kft. sonkái, a Hungarikum pályázat eredményének köszönhetően bekerültek a Magyar Értéktárba.
TovábbA TRIBE Budapest Stadium éttermét, a TRIBE Table-t teszteltük - a kaliforniai ihletésű fogások üdítő színfoltot jelentenek Budapest gasztronómiai palettáján.
TovábbMennyei sütemények és ízletes fogások felfedezésének kalandja és könnyed romantika vár az újranyitott Csók Bisztróban!
TovábbA Zazie Bisztró & Bar új, fúziós elemekkel bolondított nyári étlapjáért megéri nyakunkba venni a várost! Nézzétek csak!
TovábbKülönleges kulináris élményekkel köszönti a nyarat a főváros nyüzsgő központjában a nyugalom oázisát megtestesítő szálloda étterme.
TovábbEgyedi hangulat, pazar kilátás, lenyűgöző koktélok, amelyek receptúrái egyedi, fenntartható koncepción alapulnak - ismerd meg a Liz&Chain-t!
TovábbÚj séf irányítja ezentúl a gasztronómia fellegvárának számító Aranykaviár étterem kiváló konyháját az ifjú kreatív tehetség, Molnár Bence személyében.
TovábbMálna mennyország és az újdonság: kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója! Hogy mi az? Cikkünkből kiderül!
TovábbA Pápai Hús 111 éves jubileumát egyedi, limitált kiadású sonkakülönlegességek bevezetésével ünnepli: megérkeztek a sonkarikumok!
TovábbNagy Gergő cukrászmester keze alatt kedvenc édességeink modern csavarral születtek újjá a Zazie Bistro & Bar konyhájában!
Tovább