Post Image

ÉDESSZÁJÚAK FIGYELEM – HAMAROSAN ISMÉT KÜRTŐSKALÁCS VIGALOM!

Rúzs & Más / 2024-04-19

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha tavasszal is megkóstolhatnád a kedvenceidet, ezúttal különleges formában? Május 10-12. között újra megnyílik az édesszájúak előtt a Fővárosi Állat-és Növénykert kapuja, ugyanis beköszönt a 4. Kürtőskalács Vigalom, aminek egyik főszereplője a BEJGLIBON lesz.

„Már év elején nagyon várjuk a májust, amikor együtt ünnepelhetjük kicsikkel és nagyokkal ezt a mennyei hungarikumot. Hónapokkal előtte törjük a fejünket az újdonságokon, és ezúttal a KÜRTŐSBON (az új formá(t)öltött kürtőskalács) variálhatóságát választottuk fókusznak, hisz még mindig ő a közelmúlt slágerterméke. Így örömmel kísérletezgettünk új ízekkel és már teszteltük is, úgy hogy a Vigalom újdonságaként elhozzuk nektek a Dupla Málnás KÜRTŐSBON-t, amely kívül belül málnás, valamint a diós és mákos BEJGLIBON-okat. Természetesen most is minden termékünk alapja a faszénparázson sült eredeti kürtőskalács, hisz a #legjobbparázsonsütve, melyet sokféleképpen bolondíthatunk meg” – mondja András Tünde, a Kürtőskalács Vigalom megálmodója.

kurtos, kurtosbon, kurtoskalacs, vigadalom, allatkert, fovarosi allatkert, csaladi, program, programajanlo, ruzs es mas

Mivel május a szerelem hónapja, szívesen nyúlunk az egyik kedvenc alapanyagunkhoz: a málnához, így igazi málna mennyország lesz az állatkertben a kürtős standokon – megjelenik a málna a KÜRTŐSBON-ban és az Édes Mackó különleges kürtőskalácsból készült desszertjeiben is. Emellett természetesen a vendégek választhatnak a különböző ÍZBOMBÁK-ból, melyet vegán alapanyagokból fogunk készeni , de lesz külön glutén-, tej-, tojásmentes kürtőskalács is, és persze a hagyományos ízesítésű kürtőskalácsok sem maradnak el. Sőt a közkedvelt Csináld magad! kürtőskalács standon kipróbálhatják azt is, hogy készül az igazi kürtőskalács” – teszi hozzá Bálint Gáspár, a Vitéz Kürtős ügyvezetője.

A 4. Kürtőskalács Vigalmon is a családi programok kerülnek fókuszba, mesemondók, bábszínház, kézműves foglalkozások, arcfestés, állatokkal kapcsolatos ismeretterjesztő programok és változatos zenei kínálat szórakoztatja majd a kürtőskalács rajongóit.

kurtos, kurtosbon, kurtoskalacs, vigadalom, allatkert, fovarosi allatkert, csaladi, program, programajanlo, ruzs es mas

A rendezvény általános állatkerti belépőjeggyel, éves bérlettel és 4 évszakos bérlettel is látogatható.

Ha kifejezetten a rendezvény programjaira érkezel, akkor a belépést az Állatkert Körhinta melletti kapuján ajánljuk!

További részletek hamarosan!

4. Kürtőskalács Vigalom, Fővárosi Állat- és Növénykert – 2024. május 10-12

https://fb.me/e/1F79ZGo4w

Kapcsolódó bejegyzések