Post Image

A BATZ X RÉKA VÁGÓ PAPUCSOK AKÁR A DZSUNGELBE IS ELVISZNEK

Rúzs & Más / 2024-04-17

Akár tervezel egzotikus utazást az idei nyárra, akár a nagyváros dzsungelét kell bevenned, a Batz X REKAVAGO Jungle Calling kollekció darabjaival a lehető legjobban jársz! Szó szerint is, és átvitt értelemben. A 2024-es tavaszi-nyári designer papucs kollekció ugyanis nemcsak rendkívül kényelmes, de stílusos is. Az élénk színű, mintás darabokat az Amazonas erdeinek élővilága, a fémes színű bogarak, a pillangók, a különleges virágok, a leopárdok ihlették.

Új lendülettel érkezett a 3. Batz X REKAVAGO kollekció

“A designer-együttműködésben új és izgalmas irányokba mozdultunk el a termékek terén, ami a márka frissességét és vonzerejét kimozdította a komfort papucsok világából. Az előző két kollekció kapcsán pozitív visszajelzéseket kaptunk vásárlóinktól. Ők különösen értékelik az együttműködés kreativitását és frissességét, valamint a termékek minőségét és funkcionalitását.”– vallja Kárpáti Zoltán, a Batz alapítótulajdonosa.
A Batz X REKAVAGO új, 2024 tavaszi-nyári dizájner kollekciója három, számtalan színvariációban elérhető modellre épül: a nagy kedvenc, a tervező ikonikus kézjegyével, a masnira emlékeztető csavart pánttal ellátott Pretty Day papucs, 6 igéző színkombinációban született újjá. A sokféle viselettel variálható egyszerre édesen merész, csinos vagy akár sportos lábbelik, a fülledt nyarat, az aranyló nap sugarait, egy csillagfényes éjszaka varázsát, a városban kezdődő szafari utazást, vagy a trópusi erdők zöldjét idézik.

batz, reka vago, batz x reka vago, papucs, kollekcio, jungle calling, dzsungel, ruzs es mas, kenyelem, kenyelmi

A további két modell ezúttal szandál lett az extra tartás és a lépésbiztonság kedvéért, hogy bennük még magabiztosabbak lehessünk. A City Day – a korábbi visszajelzések miatt – most már ruhákhoz is könnyedén viselhető lett, amelyben még csinosabban tudunk célunk felé haladni, hogy a nyaralás vagy a munka, egy pihenő vagy egy pörgős nap is egyaránt a stílusos kényelem jegyében teljen. A szandálhoz tartozó 2 különböző pánt váltogatható, így könnyen eldönthetjük, hogy sportosabb vagy elegánsabb legyen-e a nap. Az évek óta tartó tendencia, hogy a magas sarkakat laposra cseréltük, a partikat és az esküvőket is begyűrűzte, így a City Day 5 különféle modellje tökéletes választás lehet esti koktélozáshoz, egy lenge alkalmi ruhához vagy a természetben tartott romantikus esküvőhöz is.

batz, reka vago, batz x reka vago, papucs, kollekcio, jungle calling, dzsungel, ruzs es mas, kenyelem, kenyelmi

Bestsellerből készült új designer szandál a kollekció harmadik, legsokoldalúbb darabja: a Cool Step, ami immár 3 ponton lett állítható a láb méretéhez. A japán stílust idéző izgalmas csomó levehető, hogy további lehetőséget kínáljon az öltözék vagy stílus újjászületéséhez. A nagyobb felületet takaró, a hátsó pánt által még stabilabb designer kényelmi szandál 3 egzotikus, világhódító színösszeállításban várhatóan a nyár nagy slágere lesz.

Inspiráló és kényelmes

“Az életben tele vagyunk célokkal, amiket el akarunk érni. Nagyon fontos az oda vezető út, és nem mindegy, hogyan tesszük azt meg. Most olyan kollekció született, amiben az út a lényeg. Ez az út szépen feldíszített, egzotikus tájakon vezet keresztül. A tájak szimbólumai jelennek meg a kollekció darabjain, legyen az a leopárdminta vagy távoli vidékek bogarainak páncélját idéző fényes metál színek.” – mesél az
inspirációról Vágó Réka cipődesigner.

A Batz X REKAVAGO kollekció modelljei extra könnyű, rugalmas, natúr parafa hatású Batztalpszerkezettel rendelkeznek, és a magas minőségű valódi bőr felsőrész és a talpborítás szintúgy a márka védjegyei. A Batz büszke arra, hogy a lábbarát anatómiai emeléseknek és memóriahabnak köszönhetően a Batz X REKAVAGO kollekció éppen annyira kényelmes viselet, mi nt amennyire stílusos is. A kollekció minden egyes darabja itthon készül, az alapanyagok már régóta használt, megbízható és ahol ez lehetséges, ott lokális forrásokból kerülnek beszerzésre.
A komfortos lábbelik ikonikus márkájának és Magyarország első számú cipőtervezőjének közös munkájából ismét szemet gyönyörködtető designer darabok születtek, maximális kényelemmel párosítva, hogy ha lábbeliről van szó, továbbra se kelljen választanunk a kényelem és a magával ragadó stílusosság között.
A Batz X REKAVAGO Jungle Calling új designer kollekciója 2024. április 4-től elérhető a Batz webshopjában és a REKAVAGO online üzletében.

A Batz-ról:
A Batz márkanév több, mint 25 éve a kényelmi lábbelit jelenti a hazai piacon. A Batz-modellek a minőségről, komfortról, a tartósságról, megbízhatóságról szólnak, és arról, hogy különböző igényű vásárlóknak megfelelő, a mindennapokat megkönnyítő női papucsokat, cipőket kínáljanak. A zárt és nyitott kényelmi lábbelik mellett sportcipő, utcai cipő, mokaszin, szandál, sőt, már designer darabok is találhatóak a Batz termékei között.
A REKAVAGO-ról:
A REKAVAGO márka 2005-ben indult el, és az elmúlt közel 20 évben az egyik legismertebb magyar cipőmárkává nőtte ki magát. Összetett vonalak, lágy formák, szebbnél szebb bőrök kifinomult kompozíciója a REKAVAGO, ahol a cipő nem használati tárgy, hanem kifinomult eszköz. A márka cipői nem kiegészítenek, hanem definiálnak bokát, lábat, tartást, hangulatot. Viselni életérzés, miközben a szakértelemmel tervezett és készült cipők ölelő biztonságot adnak bárhol, bármikor.

Kapcsolódó bejegyzések