Post Image

A VICHY ÚJDONSÁGA TELJESKÖRŰ BŐRÁPOLÁST NYÚJT A MENOPAUZÁT KÖVETŐEN

Rúzs & Más / 2024-02-18

A menopauza utáni időszakban bekövetkező hormonális hatások nem csak belső változásokkal járnak, hanem a bőr számára is komoly kihívásokat jelentenek. Ezak a folyamatok a bőr természetes védekezőképességének gyengüléséhez vezetnek, ami azt eredményezi, hogy a bőr még érzékenyebb lesz az UV-sugarakkal szemben. Ennek következtében a fényöregedés jelei, mint például a ráncok, sötét foltok és a bőr rugalmasságának csökkenése, jelentősen súlyosbodhatnak. Emellett a bőr elveszítheti természetes ragyogását és rugalmasságát is.

A Vichy Neovadiol új arckréme, mely SPF 50 fényvédőt tartalmaz, kifejezetten erre a problémára készült. Ez az innovatív termék teljeskörű és hatékony megoldást nyújt a menopauza időszakában tapasztalt bőrproblémákra, figyelembe véve a bőr speciális igényeit ebben a életszakaszban. A Neovadiol arckrém háromszoros hatással rendelkezik: feszesíti a bőrt, csökkenti a ráncokat és segít az öregségi foltok eltüntetésében. Ezáltal nemcsak hogy a bőr állapotát javítja, de véd is a káros UV-sugarak ellen, így megelőzve a további bőrproblémák kialakulását.

vichy, neovadiol, menopauza, poszt-menopauza, arcapolas, antiaging, ruzs es mas

Így hat a Neovadiol Post-Menopause feszesítő, sötét foltok elleni arckrém SPF 50 

A Proxylane szakértő molekula hozzáadásával kifejlesztett arckrém nagyobb feszességet és tömörséget biztosít az arcbőrnek. A pro-kollagének fokozott szintézise segíti a bőr volumenének és teltségének növekedését. A krém emellett kassziakivonatot tartalmaz, amely gátolja a kortizol kollagénvesztésre gyakorolt hatását, és elősegíti a hialuronsavszintézis helyreállítását, ami hozzájárul a feszesebb
és teltebb bőrhöz. A Proxylane és a kassziakivonat forradalmi duója akár 10-szeresére növeli a bőr feszesítő rostjainak szintézisét. Ez a kombináció a niacinamid B3 és a széles spektrumú SPF 50 fényszűrő mellett átfogó bőrápolást biztosít. A ráncok csökkennek, a foltok halványulnak, a bőr egyenletes és felfrissült megjelenést kap.

DERMOKOZMETIKAI ÖSSZETEVŐK SZAKÉRTŐ KOMBINÁCIÓJA:

Az Omega 3-6-9 zsírsavak segítenek egyensúlyt teremteni a bőr lipidveszteségét tekintve és mélyen táplálják a bőrt.

A Niacinamid B3 korrigálja a sötét foltokat és a ráncokat.

Ajánlott fogyasztói ára: 17 999 Ft /50 ml

A Vichy NEOVADIOL sötét foltok elleni feszesítő SPF 50 arckrém textúrája tápláló, nem hagy zsíros érzetet, gyorsan felszívódik és nem ragad. A krém érzékeny bőrre is alkalmas és hipoallergén formulával rendelkezik.
Alkalmazzuk naponta a szérum használata után. Gyengéd körkörös mozdulatokkal vigyük fel az arcra és a nyakra, és egyenletesen oszlassuk el a bőrön.

A klinikai mérések szerint a bőr tónusossága akár 35%-kal, fényessége pedig 26%-kal nőtt. A ráncképződés viszont akár -41%-os csökkenést mutatott.

Kapcsolódó bejegyzések