Post Image

EVA MENDES ILLATDUÓJA AZ AVONTÓL

Rúzs & Más / 2017-09-29

Egy nap leforgása alatt is több szerepben kell helytállnunk – és meg is tesszük! A női sokoldalúságot hivatott jelképezni az Avon Eve Duet, melynek reklámarca a csodás Eva Mendes.

Milyen is egy Nő? Kifinomult és sugárzó vagy érzéki és csábító? Gondoskodó anya vagy vad lázadó? A nőt nem lehet egy jelzővel leírni, hiszen mindannyian sokoldalúak és sajátosan egyediek vagyunk. Sokszor hangulatunktól, lelkivilágunktól, illetve stílusunktól is függ, éppen milyennek akarunk látszani, milyen képet szeretnénk a külvilágnak mutatni magunkról.

Sokszínűségünket most az AVON legelső kétvégű illatával hangsúlyozhatjuk, amely két egyedi, egymással harmonizáló illatot tartalmaz. Választhatjuk hangulatunknak megfelelően a parfüm aranyszínű, Radiant nevet viselő, virágosan könnyed variánsát, vagy a lila Sensual csábítóan gyümölcsös illatát, finom illatfelhőbe burkolva magunkat. Ám akár keverhetjük is az egymással tökéletes összhangban álló változatokat, és egy új illatot alkothatunk stílusunknak megfelelően – épp olyan különlegeset, amilyenek mi magunk vagyunk.

Avon Eve Duet parfüm Eva Mendes-től

Radiant – a frissítő mandarin és az édes almavirág keveredik a jázmin mennyei illatával, amit a vízililiom és a fás akkordok koronáznak meg, létrehozva egy könnyed és ragyogó illatot.
Sensual – az édeskés vadszilva, a karakteres rózsabors és az éjjeli jázmin kombinációja a vízililiom és a pacsuli aromáival társulva alkot egy varázslatos illatkompozíciót.
Ajánlott fogyasztói ára: 6 199 Ft

Avon Eve Duet parfüm Eva Mendes-től

Avon Eve Duet parfüm – a Radiant és Sensual illatok viselhetjük külön-külön vagy együtt is!

Mentés

EVA MENDES ILLATDUÓJA AZ AVONTÓL
3.9 (77.78%) 18 votes

Kapcsolódó bejegyzések