Post Image

ÚJ TESTÁPOLÓ SPECIALISTÁK STRIÁK ÉS FOLTOK ELLEN A NIVEÁTÓL

Rúzs & Más / 2024-03-01

A striák és a testen jelentkező pigmentfoltok sokunkat zavarnak. Nehezen leküzdhető bőrproblémákról van szó, hiszen mindkettő a bőr mélyén gyökerezik. A sikeres Nivea LUMINOUS630® termékcsalád, amely hatékony termékeket kínál a pigmentfoltok elleni küzdelemhez, most újabb két taggal bővül, melyek a testápolás területén nyújthatnak segítséget. Ezek a termékek azoknak készültek, akik csökkenteni szeretnék a striák és a pigment- vagy a napfény okozta foltok láthatóságát.

Striák – az egyik leggyakoribb probléma a testápolásban

Világszerte a lakosság 40%-a küzd striákkal. Előfordulásuk leggyakoribb oka a testsúly gyors ingadozása. A súlygyarapodás vagy az izomtömeg
növekedése következtében a bőr gyorsan megnyúlik, ami a kötőszövetek túlzott feszülését okozza. Az elasztikus szálak elszakadnak, ami a bőr felszínén kis hegek – striák – formájában jelennek meg. Ez gyakran előfordulhat terhesség alatt, amikor a vér hormonszintje is megváltozik. A hormonális változás tehát egy másik tényező a striák kialakulásában, amely következményeként a bőr rugalmassága meggyengül. Emellett a striák megjelenését genetikai hajlam is okozhatja.

nivea, stria, folt, szerum, striak, luminous630, olaj, testapolo, ruzs es mas, testapolas, even, skin tone, skintone

Ha sötét foltoktól szenvedsz

A pigmentfoltok és a napfény okozta foltok egy másik probléma, amelyre sok fogyasztónk keresi megoldást. Olyan helyzetekben fordulnak elő, amikor a melanin pigment egyenetlenül termelődik a bőrben. Kialakulásukat befolyásoló tényezők a védekezés nélküli napozással és az
életkorral hozhatóak összefüggésbe. Gyakran előfordulnak terhesség és menopauza idején is, amikor a hormonszint megváltozik, emellett ezek még a zsíros és pattanásokra hajlamos bőrű embereken is megjelenhetnek. Ezek nyomokat hagynak a bőrön, amik sötét foltokhoz és egyenetlen elszíneződésekhez vezetnek. Mindez, a striákhoz hasonlóan, az öröklődéssel is összefügg. Végeredményképpen ezek a problémák nemcsak a kinézetünket határozzák meg, hanem a pszichésen is megviselhetnek.

Szerencsére ezen problémákra létezik megoldás!  A LUMINOUS630® termékcsalád két új termék formájában két innovatív megoldást kínál a striák és a sötét foltok ellen.

NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum testre, 100 ml, 7429 Ft

nivea, stria, folt, szerum, striak, luminous630, olaj, testapolo, ruzs es mas, testapolas, even, skin tone, skintone

Ez a rendkívül hatékony összetételű olaj-szérum a LUMINOUS630® szabadalmaztatott hatóanyagot tartalmazza, amely egyenletessé teszi a bőr tónusát és jelentősen csökkenti a terhesség vagy a hormonális válltozás és a testsúlyingadozás okozta pigmentfoltok és striák láthatóságát. A termék rendszeres használatával megelőzhető az új striák kialakulása. Közvetlenül a szérum felvitele után a bőr 48 órán keresztül puhává és
simává válik. Az első látható eredmények 2 hét után jelentkeznek, majd a bőr egy hónapos rendszeres használat után éri el a kívánt állapotot.

A hatékonyság igazolása:
2022-ben 172 nő vett részt egy négyhetes vizsgálatban, mely során a Luminous630®-t tartalmazó olajszérumot tesztelték. A válaszadók 97%-a megerősítette, hogy az elért eredmények megőrzése érdekében továbbra is szándékában áll a terméket használni.

A NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum, nem kombinálható a NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápolóval!

NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápoló, 200 ml, 5999 Ft

nivea, stria, folt, szerum, striak, luminous630, olaj, testapolo, ruzs es mas, testapolas, even, skin tone, skintone

A krém állagú formula ápoló összetétele nemcsak kényezteti a bőrt, hanem hozzájárul a striák és a pigment vagy a napfény okozta foltok halványítsához. A LUMINOUS630® szabadalmaztatott összetevőnek köszönhetően egységesíti a bőr tónusát, csökkenti a striák és a pigmentfoltok láthatóságát mindössze 4 hét rendszeres használat után. Ezen kívül azonnal és intenzíven táplálja a bőrt, illetve 48 órán át tartó hidratáló hatással is bír.

A NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápoló, nem kombinálható a NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérummal!

Kapcsolódó bejegyzések