Post Image

FELTÁRUL AZ AI KAMERÁK LENYŰGÖZŐ VILÁGA – MŰVÉSZI FOTÓK TELEFONNAL

Rúzs & Más / 2024-04-22

Fedezd fel azt a világot, amiben a telefonod többet jelent egy egyszerű tárgynál, lépj be egy olyan világba, amiben a telefonod az önkifejezésed és az igazán fontos pillanatok megörökítésének eszközét, a határtalan kreativitás lehetőségét adja meg számodra.

„Nyolc fotós, nyolc főváros, végtelen kreativitás” – a Motorola e gondolat jegyében álmodta és valósította meg a legújabb, A művészet a kezedben elnevezésű projektjét. A vállalat új kezdeményezése egyedülálló módon ötvözi és teszi láthatóvá, illetve alakítja valódi élménnyé a technológiai innovációt és a művészeti kreativitásban rejlő lehetőségeket. A Motorola Edge 50 széria két új tagja – a mesterséges intelligenciával (AI) támogatott kamerákkal érkező Edge 50 Pro és Edge 50 Ultra – képességeinek bemutatása során nyolc különböző európai ország nyolc fotóművésze olyan lenyűgöző alkotásokat hozott létre, amelyek nem csupán az adott ország fővárosának egyedi stílusát örökítették meg, hanem egyúttal a Motorola okostelefonokban rejlő határtalan kreatív lehetőségeket is felfedték.

Az önkifejezés művészete

motorola, edge 50, telefon, ai, ai kamera, ruzs es mas, rajkai peter

Rajkai Péter fotográfus

A projekt izgalmas válogatása egészen új nézőpontból világítja meg a román, a bolgár, a horvát, a magyar és a cseh, illetve a szlovák, a görög és a szerb fővárosok a csak rájuk jellemző stílus- és kulturális vonásokat, miközben az AI-kamerák által készített lenyűgöző fotókon keresztül tárulnak fel előttünk a helyi művészeti értékek és válik láthatóvá a várostervezés sokszínűsége. A fotóművészek egyedi stílusa és látásmódja, valamint a Edge 50 Pro és Edge 50 Ultra kreatív alkalmazása során nem csupán egyszerű képek, hanem olyan művészeti alkotások születtek, amelyek mindenki számára élményt és inspirációt jelentenek. 

Interaktív weboldal és egy verseny mind felett

Nézd meg nyolc európai ország nyolc fotósának csodáit és nyerj egy kétszemélyes utazást vagy egy a Edge 50 Pro/Edge 50 Ultra okostelefont!

Az interaktív hellomotoart.com platform lehetőséget biztosít a weboldal látogatói számára, hogy közelebbről és mélyebben megismerjék az izgalmas képalkotásokat, miközben felfedezik a Motorola Edge 50 széria által nyújtott prémium funkciók inspiráló világát is. A vállalat kezdeményezése két szakaszban zajlik: áprilisban az Edge 50 Pro kameráival készült fotókat tekinthetik meg az érdeklődők, míg májusban az Edge 50 Ultra által megörökített képek válnak a nyilvánosság számára elérhetővé. Az “A művészet a kezedben” projekt részét jelenti egy olyan regionális verseny is, amelynek résztvevői szavazhatnak kedvenc fotóalbumukra, a sorsoláson pedig prémium Motorola eszközöket – Edge 50 Pro és Edge 50 Ultra okostelefonokat és Moto Buds fülhallgatókat –, illetve egyedi, kétszemélyes utazást nyerhetnek. További részletek a projekt weboldalán olvashatók.

Budapest újrafelfedezése Rajkai Péterrel

Magyarország fővárosának gazdag kulturális és építészeti örökségét, Budapest sokszínűségét Rajkai Péter (@peter.rajkai) szemén és az Edge 50 széria kameráin keresztül ismerhetik meg az érdeklődők. A fotózás magasabb szintjeivel 2016 óta foglalkozó Rajkai Péter neve az elmúlt években vált ismertté, különösen a budapesti épületfotók terén elért kiemelkedő művészi teljesítményének köszönhetően. A fotós munkásságának középpontjában az egyedi – a csigalépcsőktől a bérházak sajátos világáig terjedő – építészeti megoldások és kompozíciók állnak. Azonban a fotós érdeklődése messze túlterjed az építészeti részleteken: Rajkai Péter szívesen fedezi fel és mutatja be rejtett városi részleteket, kiemelve a természet és a kultúra értékeit. Rajkai Péter fotóiban egyszerre van jelen az egyedi látásmód és a kifinomult technikai tudás. A természet és a városok szépségeinek megörökítése során Rajkai Péter fotói megadják a körülöttünk lévő világ újraértelmezésének lehetőségét, miközben inspirációt jelentenek az élet valamennyi területén.

motorola, edge 50, telefon, ai, ai kamera, ruzs es mas, rajkai peter

„Az innováció és a kreativitás iránt mélyen elkötelezett vállalatként izgalommal és nagy örömmel töltött el bennünket az az élmény, hogy láthattuk a Motorola Edge 50 széria formabontó képességeit és erejét kibontakozni e tehetséges fotósok kezében. A művészek egyedi szemlélet- és látásmódjuk által nem csupán az általuk képviselt országok fővárosainak szépségeit örökítették meg, hanem láthatóvá tették az eszközeink önkifejezésre és történetmesélésre biztosított végtelen lehetőségeit is. Büszkék vagyunk arra, hogy a fotóművészek különleges vízióit támogatva a részesei lehettünk ennek a folyamatnak és megoszthattuk a világgal inspiráló munkájuk eredményeit” – fogalmazott Piró Péter, a Motorola Magyarország kereskedelmi csapatának vezetője.

Edge 50 széria: gyönyörű és erős

Az Edge 50 széria az elegancia és a funkcionalitás tökéletes ötvözetét jelenti, ez pedig valóban a mindennapok részévé teszi a művészet jelentette élményt. Az Edge 50 Pro és az Edge 50 Ultra kifinomult dizájnja és prémium minőségű anyagai – a prémium minőségű vegan bőr, a telefonokat meghatározó fémkeret és az Olaszországban kézzel készített különleges gyöngyház-fényű bevonat – garantálják a stílus és a minőség egyedülálló kombinációját a felhasználók számára. További információk a hellomotoart.com/hu weboldalon.

 

Jogi Nyilatkozatok
MOTOROLA, a stilizált M logó, MOTO, és a MOTO védjegycsalád a Motorola Trademark Holdings, LLC védjegyei. LENOVO a Lenovo kereskedelmi védjegye. Az Android a Google, LLC kereskedelmi védjegye. Minden egyéb védjegy a megfelelő tulajdonos tulajdona. ©2023 Motorola Mobility LLC.

Kapcsolódó bejegyzések