Post Image

PAZAR SMINKSZÉPSÉGEK ORVOSI ÖSSZETÉTELLEL

Rúzs & Más / 2018-07-03

A Physicians Formula szó szerint orvosi formulát jelent, azaz a márka termékei bőrgyógyászok által felügyelt összetételben készülnek. A Physicians Formula-t  1937-ben Dr. Frank Crandall vezető allergológus hozta létre szeretett feleségének, Edithnek, aki egy komoly bőrbetegség miatt olyan sminkre vágyott, ami nem ingerli érzékeny bőrét. A márka azóta is az egészséges szépségről szól, allergológusok, bőrgyógyászok, szemészek, és plasztikai sebészek ajánlásával és folyamatos vizsgálatával készülnek a termékek, melyekből kimarad minden olyan összetevő (szám szerint 150), amelyre az irritáció gyanújának árnyéka vetül.

Ugyanakkor a termékek fejlesztői pontosan tudják, mi kell a nőnek! A hipoallergén formulák ugyanis olyan pazar megjelenéssel párosulnak, aminek egyetlen szépségápolási fanatikus sem tud ellenállni. Vessünk csak egy pillantást a csodás azúrkék kompakt alapozóra vagy az ezüst tűsarkúval és masnival díszített, valódi bársonnyal futtatott szempillaspirálra!

Physicians Formula nyári sminkek, rúzs és más

A Physicinas Formula több, mint 40 féle nagyrészt smink-, kisebbrészt arcápolási terméke a dm drogériákban kapható. Ám most egy csokorra való nyári terméket szeretnénk röviden bemutatni!

Nyáron általában könnyedebb, természetesebb sminket viselünk, mivel egyrészt a szépen lebarnult bőr kevesebb sminket kíván, másrészt a melegben nem is esik jól a vastag “vakolat”. Fontos, hogy ilyenkor olyan sminket válasszunk, mely hagyja az arcbőrünket lélegezni és nem szennyezi azt. Kezdjük az alapoknál, azaz a Physicians Formula Mineral Wear Alapozónál, mely egyedi szivacsos kivitelezésével és könnyed textúrájával tökéletes fedést biztosít a nyári időszakra úgy, hogy közben nem tömíti el a pórusokat.

Rúzs és más kedvenc

Physicians Formula nyári sminkek, rúzs és más

A terméket tengerpati nyaralás során teszteltük, azaz kapott párát-meleget! A folyékony összetételű Mineral Wear alapozót egy szivacs adagolja, amelyet puha sminkszivaccsal viszünk fel az arcbőrre. Ha akarjuk leheletfinom, ahol szükséges, ott rétegezhető! Szép fedést ad és ami fontos, nem szárítja a bőrt, hanem hidratálja, feszesíti és 50-es fényszáűrővel védi! Csillagos ötösre vizsgázott, ráadásul minen alkalommal öröm volt ránézni!

A Sexy Booster Vavavoom Spirál nemcsak a világ legszebb szempillaspirálja (mi legalábbis nem láttunk még szebbet), de finom vaníliás illatával is elkápráztat! Hosszantartó dúsító, hosszabbító és göndörítő hatása akár 24 órán át is kitart! Mindemellett pedig egészséges is, hiszen a többi Physicians Formula termékhez hasonlóan ez a termék is hipoallergén.

Physicians Formula nyári sminkek, rúzs és más

A gyönyörű tekintetért érdemes még kipróbálni a szempillanövesztő szérumot tartalmazó Physicians Formula 2in1 Szemhéjtust is, mely hosszantartó vízálló hatással bír és nem kenődik el, mélyfekete színével pedig gyönyörűen kiemeli a szemet! Nem utolsó szempont, hogy pofonegyszerű hibátlan ívű vonalat húzni vele, mivel “filctollszerű” a végződése!

Physicians Formula nyári sminkek, rúzs és más

A szabályos és szimmetrikus szemöldök is kulcsfontosságú nyáron is, ehhez pedig a Physicians Formula 4in1 Szemöldökformázót ajánljuk! Mi mindent tartalmaz ez a multifunkciós szemöldök formázó?

1. Szemöldökceruzát – mellyel szép ívet rajzolhatunk a szemöldöknek és kijavíthatjuk a szemöldök hiányosságait.
2. Highlightert – melyet a szemöldök alá és fölé alkalmazva még nagyobb hangsúlyt tudunk adni a szemöldöknek.
3. Színezett szemöldök gélt – melyet finoman fésüljünk bele a szemöldökbe, kialakítva a tökéletes vonalat.
4. Szemöldökkefét – amely segít eligazítani a kósza szemöldök szálakat és még természetesebbé teszi az összhatást!

Physicians Formula nyári sminkek, rúzs és más

Végül, de nem utolsó sorban, ami nem maradhat ki a nyári sminkből az bizony a Murumuru Bronzosító, a Physicians Formula legikonikusabb terméke, amely nemcsak külföldön, de itthon is az 1. számú sikerterméke a márkának!

Physicians Formula nyári sminkek, rúzs és más

A krémesen lágy bronzosító gyönyörűen kiemeli a nyári napbarnított bőrszínt, használható bronzosítóként vagy akár alapozó helyet púderként is. Az ínycsiklandozó kókuszos illata pedig még ellenállhatatlanabbá teszi ezt a bronzosítót!

PAZAR SMINKSZÉPSÉGEK ORVOSI ÖSSZETÉTELLEL
4.5 (90%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések