Post Image

HERNYÓSZEMÖLDÖK HELYETT TERMÉSZETES HATÁS MICROBLADINGGEL

Rúzs & Más / 2024-02-22

Mi a közös Madonnában, Helen Mirrenben és Jennifer Anistonban?
Nem, nem az, hogy mind ismert és bőven tettek le valamit az asztalra, hanem a szemöldökük. Ugyanis mindhármuk szemöldöke
egy igényes  és szép technikával készült, a microblanding nevű eljárással, ami nem véletlenül olyan népszerű a világban.
Valljuk be őszintén, itthon azért látunk úton-útfélen néhány szörnyűséget a témában, kéktől a liláig. És akkor a formáról még nem is beszéltünk! Pedig a szemöldöknek óriási szerepe van, arcunk, karakterünk fontos része. És mint tudjuk, második első benyomás soha nincsen.
A szépen formázott, karban tartott szemöldök keretbe foglalja az arcunkat, nyit a tekinteten és jó hír: még fiatalít is. Ráadásul gyakorlatilag smink nélkül is ápolt megjelenést biztosít viselőjének.
Hazánk egyik legismertebb microblanding szakértője Nagy Kinga (Nagy Kinga Permanent Makeup Studio) így mesél arról, mi is a microblanding pontosan és miért érdemes ezt választani:
“A microblanding egy ősi, Ázsiából származó, manuális sminktetováló technika. Egy mikro méretű tűkből álló tűsorral, apró vágásokon keresztül juttatjuk be a pigmentet a bőr megfelelő rétegébe. Az összes sminktetováló technika közül ezzel lehet elérni a legtermészetesebb eredményt. A tetovált szálak vastagságát és színét, illetve irányát teljesen az eredetiekhez igazítjuk, így lesz tökéletes harmóniában az arccal. Ettől pedig a tükörbe nézve szinte meg sem lehet mondani, melyik az igazi szőrszál és melyik a kapott.” – mondja Nagy Kinga, aki csodákat alkot gyönyörű szalonjában, ahol már az ajtón való belépéskor szinte azonnal szépülni kezd az ember.

nagy kinga, szemoldok, tetovalas, szemoldoktetovalas, microblading, ruzs es mas

Ezzel a technikával gyakorlatilag nem egy új szemöldök megrajzolása a cél, hanem a már meglévő, saját és természet adta adottságok kiemelése, korrigálása avagy dúsítása. Ez azért is fontos, mert így nem fog eltérni az arc karakterétől az, amivel boldogan távozik a vendég. Önmaga marad, csak egy szebb verzióban.
Minden kezelés egy konzultációval kezdődik, amit akár beszélgetés sorozatnak is hívhatunk, mert sokféle kérdés felmerül a vendégekben,
amikor megérkeznek a befoglalt időpontra. Nagy Kinga és csapata átbeszéli a technikákat, a formákat és azt, mi is lenne a legmegfelelőbb az illető számára. Ezután egy érzéstelenítő lapocskát helyeznek a kezelendő területre, majd jön a hatóidő beállta alatt a tervezés és az ideális szemöldök forma felrajzolása. Amennyiben mindenki elégedett a látottakkal, már indulhat is a szemöldöktetoválás. Ezután az elkészült szemöldök nem kíván sok ápolást, de egy tanúsítványt is kap a vendég arról, mikor és milyen technikával készült a microblandingje.
Ennek a már elkészült microblending szemöldöknek a tartóssága 1,5 év, de az első kezelést követően 4-12 hét múlva következhet a korrekció.
A korrekcióra azért van szükség, hogy az első gyógyulást követően ellenőrizzük, tökéletes-e az eredmény. Én mindig az mondom, hozzáadni tudunk elvenni már nem, így picit inkább alultervezek a színt és fazont illetően elsőre, így a korrekció során általában sötétítünk és vastagítunk, ezáltal fokozatos a változás és a vendégek is hálásak  érte.” – mondja Kinga.
Nagy Kingának és csapatának, nem véletlenül, olyan vendégeik vannak, akik számára fontos az igényes, de természetes megjelenés és
az, hogy a külső is a belső harmóniát tükrözze.

nagy kinga, szemoldok, tetovalas, szemoldoktetovalas, microblading, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések