Post Image

MOB WIFE, AZAZ MAFFIA FELESÉG AZ ÚJ SMINKTREND

Rúzs & Más / 2024-02-12

Az új év új trendeket hoz a szépség, a divat és a smink világában. A közelmúltban a TikTokon felbukkanó “Mob Wife” trend az előző évek “Clean Girl” stílusával szembeszállva hódít. Ez a divatirányzat teljesen más, mint az eddigiek, a letisztultságot és minimalzmust felváltja a feltűnő, elnagyolt megjelenés, amely az erőt és a tekintélyt hivatott sugallni, emlékeztetve a maffiózó feleségek karakteres stílusára a filmekből.

A minimalizmus után most itt az idő a merészebb megközelítésre, ahol bátorságot igényel az öltözködés és a sminkelés. A trend már a sztárok körében is megfigyelhető volt, így nem meglepő, hogy a TikTok is felkarolta, és hamar elterjedt a szépségiparban. A “Mob Wife” smink lényege nem a harsány színekben rejlik, hanem a magabiztosság, a szexiség és a tartás kifejezésében. A fókusz az erős arckontúrokon, a füstös szemeken és a sötét nude, túlhúzott ajkakon van. Az alapelv az, hogy ne legyen tökéletes, inkább merész és karakteres.

A “Mob Wife” smink elkészítéséhez ajánlott egy közepesen fedő alapozó, amit mélyebb barna árnyalatú bronzosítóval és sötétebb pirosítóval kontúrozzunk az arcunkon.

avon, look, mob wife, smink, smink stilus, trend, ruzs es mas

A szemek kiemeléséhez használjunk egy olyan szemhéjfestékpalettát, amelyben megtalálhatók a sötétbarna árnyalatok. A fekete szemceruza használata tovább fokozza a smink drámaiságát. Húzzuk ki szemünket alul és felül is a

avon, look, mob wife, smink, smink stilus, trend, ruzs es mas

fekete szemceruzával, és satírozzuk össze a szemhéjpúder sötétbarna árnyalatával. Az ajkakat kicsit túlhúzva, sötét nude ajakceruzával szegélyezve, majd enyhén világosabb nude szájfény felvitelével érhetjük el a kívánt hatást.

avon, look, mob wife, smink, smink stilus, trend, ruzs es mas

A teljes megjelenéshez szükséges a tupírozott, nagy haj, hosszú (vörös) köröm és még néhány kiegészítő is, például egy hatalmas napszemüveg, egy túlméretezett szőrmekabát, állatmintás ruhadarabok és vaskos arany ékszerek. A sminket és a megjelenést egy orientális illat teszi teljessé, amihez az Avon Attraction Awaken for Her illata tökéletes választás lehet.

Ez a stílus egyértelműen nem mindenkinek való, de azoknak, akik mernek kísérletezni és kiállni a saját egyéniségükért, nagyszerű lehetőséget kínál a kifejezésre és az önkifejezésre a mindennapi életben.

Termékek:

Avon True Power Stay alapozó 3299 Ft
Avon hármas szemfestékpaletta Gold 2799 Ft
Avon Szájkontúrceruza Simply Spice 1099 Ft

Kapcsolódó bejegyzések