Post Image

EGY HASZNOS SEGÍTSÉG: SZEMÖLDÖKFIXÁLÓ ZSELÉ

Rúzs & Más / 2017-03-10

A kifutókon egyre nagyobb a hangsúlyt kap a szemöldök. Az ápolt, tökéletesre formázott szemöldök a sminknek keretet biztosít, a természetes összhatás pedig hozzájárul a magabiztosságunkhoz. A Max Factor újdonsága, a Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselé segítségével egy mozdulattal rendezhetjük és fixálhatjuk a szemöldök szálakat, ami a szemöldök hangsúlyos sminkeknél nélkülözhetetlen. Az átlátszó formula minden szemöldök színhez passzol, száradást követően észrevétlenül helyén tartja a szemöldökszálakat. Egy olyan csavart kefét tartalmaz, amivel lehetőségünk van az egész szemöldök precíz formázására.

Termék innováció

Az új formula technológiája olyan waxokból készült, amelyek minden egyes szálat lefednek, csakúgy mint egy spirál – csak szín nélkül. Ezzel a praktikus termékkel a szálak átfésülhetőek, annak érdekében, hogy elkészíthessük a kívánt formát a szemöldökünk. Az eredmény természetes, a szálak  egész nap a helyükön maradnak. Minden szemöldök színre használható és nem hagy nyomot a felvitel után.

Max Factor Natural Brow Styler

„A szem keretezésének kulcsa a szemöldök, ennek formázásával érhetjük el az igényes kinézetet, ami most a trend – valóban vezető a kifutón szezonról szezonra. A formázó géltől elvárjuk hogy fésüljön, formázzon, kiemeljen és végső soron a helyén tartsa a szemöldököt. Mindez nyíltabbá varázsolja a tekintetet és valóban középpontba helyezi a szemeket!” – mondja Pat McGrath, a Max Factor Kreatív Igazgatója.

Könnyű felhelyezés

A szuper puha gél könnyedén siklik, valamint nedves marad ameddig átfésüljük és formázzuk a szálakat – ezután hagyni kell száradni a természetes és láthatatlan végeredményért. A finoman csavart kefe képes elérni minden egyes szálat a formázás érdekében és biztosítja a tökéletes végeredményt.

Mr. Max Factor öröksége 

Max Factor öröksége

Visszatekintve Mr. Max Factor hollywood-i időszakára, a szemöldöké volt a főszerep. Az ő kitűnő sminkjei változtatták a feltörekvő színésznőket sztárrá és ehhez a sztár kinézethez hozzátartozott a kiemelt és ápolt szemöldök is. Sminktehetségének köszönhetően vált egyértelművé, hogy a szemöldök fontos szerepet tölt be az arcon – nyitottá varázsolja a tekintetet, amitől a szemek még nagyobbnak tűntek a szélesvásznon. Különböző szemöldök termékeket fejlesztett, hogy elérje azt az eredményt, amely az egész forgatást kibírja. Ma Max Factor folytatja az örökségét a legújabb technológiával, korunk igényeihez igazodva.

Max Factor immár teljes kollekciót kínál szemöldökformázásra: a Max Factor Eyebrow szemöldökceruza természetes megjelenést biztosít, könnyű használat jellemzi. A Max Factor Smokey Eye Drama Kit egy szemöldök színező port tartalmaz, segítségével ki lehet tölteni a ritka szemöldök közötti réseket. Bármire is van szüksége a szemöldökünknek a Max Factorkínálatában megtaláljuk.

Az új Max Factor Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselé javasolt fogyasztói ára: 2899.- Ft

EGY HASZNOS SEGÍTSÉG: SZEMÖLDÖKFIXÁLÓ ZSELÉ
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések