SZTÁROK TITKOS HAJÁPOLÁSI TRÜKKJEI

Rúzs & Más / 2017-11-28

Mit tesznek Hollywod évtizedek óta fényesen ragyogó csillagai, hogy a számtalan filmforgatás, megszámlálhatatlan fotózás során rendkívüli igénybevételnek kitett hajuk mindennek ellenére a mai napig egészségesen csillog? Most felfedik a szép haj érdekében bevetett titkos receptjeiket, amelyek olcsók és százszázalékosan természetesek!

GWYNETH PALTROW: olívaolaj
Gwyneth azt javasolja az olvasóknak, hogy egy fél csésze olívaolajat oszlassanak el a hajukon a hajtövektől egészen a hajvégekig, ezután a hajat egy sűrű fésűvel alaposan fésüljék ki, és egy éjszakán át hagyják hatni. A reggeli hajmosást követően a hajkorona szinte újjászületik.

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Gwyneth Paltrow

ANJA RUBIK: balzsam
A topmodell elárulta, hogy a hajbalzsamot nem öblíti ki teljesen a hajból, hiszen az ápolja és táplálja a hajvégeket, amelyek a számos festés során megsérülnek.

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Anja Rubik

NICOLE KIDMAN: áfonyalé
Az ausztrál származású színésznő a még szebb vöröses árnyalatot a tőzegáfonya levével éri el, amely természetes vörös színezéket tartalmaz.

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Nicole Kidman

CINDY CRAWFORD: balzsam
Az egykori topmodell repülőút előtt mindig balzsamot tesz a hajára és kontyba tűzi. Amikor megérkezik, kimossa a balzsamot, és a haja tökéletes lesz.

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Cindy Crawford

CATHERINE ZETA-JONES: sör
A sztár mézből és sörből készített pakolással varázsol magának csillogóan fényes hajkoronát.

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Catherine Zeta-Jones

ANGELINA JOLIE: babahintőpor
A szuperanyuka, Angelina hogy megnövelje a haja volumenét, egy kis babahintőport visz fel. A hajtöveken kell használni, de csak kis mennyiségben, majd a hajat alaposan át kell kefélni.

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Angelina Jolie

SCARLETT JOHANSSON: shea vaj
Marilyn Monroe szerepének érdekében Scarlett még jobban belenyúlt a bio karité- vagy shea vajat tartalmazó tégelyébe – amit egyébként rendkívül sokoldalúan használ, többek közt a könyök és láb hidratálására is -, és így sikerült megakadályoznia, hogy platinaszőke haja sárgás árnyalatúvá váljon. Az ő SOS-tanácsa: a shea vajat vigyük fel a megmosott hajvégekre, várjunk néhány percet, majd alaposan mossuk ki a hajból.

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Scarlett Johansson

DEMI MOORE: hideg víz
A barna sztár, akinek egyenes frizurája rendkívül csillogó, egy olyan trükköt alkalmaz, amit minden szakember ismer: a hajmosást hideg vízsugárral fejezi be. Eközben a hajszálak felszínén a szarulemezkék lezáródnak, s ezzel hihetetlen ragyogást érhetünk el.

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Demi Moore

+ 1 Hajformázási tipp:

GISELE BÜNDCHEN: konty 
Ha tetszetős hullámos hajkoronával szeretnénk ébredni, kövessük Gisele Bündchen tanácsát, aki elárulta, hogy lefekvés előtt kontyba fogja a még nedves haját(csak a hajvégeket hagyja nedvesen).

sztárok titkos hajápolási trükkjei, Gisele Bündchen

SZTÁROK TITKOS HAJÁPOLÁSI TRÜKKJEI
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések