Post Image

SYDNEY SWEENEY A KÉRASTASE ÚJ MÁRKANAGYKÖVETE

Rúzs & Más / 2024-01-24

Sydney Sweeney-ről tavaly olvashattatok a Rúzs és Más-on, amikor a Giorgio Armani My Way illatainak arca lett. Természetes szépsége és egyénisége most egy újabb világmárkát vont bűvkörébe, a mesés luxus hajápolási termékeiről ismert Kérastase-t.

A modern nőiesség nemzetközi ikonja, Sydney Sweeney a Kérastase luxus hajápoló márka globális márkanagykövete. Ő valóban egy olyan nő, aki mindent megvalósít. Színésznőként és producerként egyedülálló tehetsége és szenvedélye a populáris kultúra élvonalába emelte.

Sydney rendkívüli teljesítményt produkált a képernyőn, és ikonikus szerepekkel tör ki korunk két kulturális szempontból legrelevánsabb és legfontosabb sorozatában a Fehér lótuszban és az Eufóriában. Mindkét sorozat páratlan sikere miatt ugyanazon évben kétszer is jelölték az első Emmy-re, így a világ egyik legkeresettebb színésznője lett.

sidney sweeney, kerastase, markanagykovet, hir, szepseghir, ruzs es mas

Visszatérve a filmvászonra az Anyone But You című romantikus vígjátékban és a Madame Web akció-thrillerben, 2024-ben Sydney még magasabbra tör. Sydney egyetemes vonzerővel megragadta a Z generáció és a millenniálisok szívét és képzeletét, és megtestesíti azt a Kérastase nőt, aki az élet minden területén merész.

“Vonzott Sydney melegsége, mint egy mágnes a képernyőn és azon kívül is. Nagyon vakmerőnek találom. Bátor a hajával, szépségével és stílusával kapcsolatosan, nem fél a szerepektől, amelyeket elvállal, tehetséges és nagyon széles az érdeklődési köre. Szenvedéllyel, összpontosítással és humorérzékkel beszél közösségeihez, és ettől úgy érzed, hogy azonnal megismerted őt. Ő a Kérastase nő, aki mer, és aki
vállalja a saját útját.” Rosa Carriço, a Kérastase globális márkaelnöke.

sidney sweeney, kerastase, markanagykovet, hir, szepseghir, ruzs es mas

“Hihetetlen számomra, hogy ma csatlakozom a Kérastase családhoz, mint globális márkanagykövet. Számomra nagy dolog, hogy egy ilyen ikonikus márkával társulhatok. Számomra van valami gyönyörű abban, hogy kreatív vagy, önmagad vagy, és erősen hiszel a tetteidben. Úgy érzem, minden Kérastase kampány ezeket a témákat ragadja meg, és természetesen mindig très très chic. Izgatottan várom, hogy
megmutassam, mire készülünk.” Sydney Sweeney.

Kapcsolódó bejegyzések