Post Image

MENTŐÖV AZ ERŐSEN SÉRÜLT HAJ SZÁMÁRA – BIOLAGE BOND THERAPY

Rúzs & Más / 2024-03-20

A Biolage márka gondolata 1990-ben született meg Arnie Miller fodrász és vállalkozó fejében, aki nagyszerű lehetőséget látott a haj természetes szépségének, kellemes tapintásának és mozgalmasságának kiemelésében. A márkát, amely többek között ikonikus fehér csomagolásáról és termékeinek jellegzetes illatáról vált ismertté, már a kezdetek óta a természetes összetevők inspirálták. A fenntartható folyamatos termékfejlesztés alapelvei mellett szigorúan elkötelezett Biolage napjainkra világviszonylatban is piacvezető szerepet vívott ki magának a professzionális hajápolás területén.

A biolage bemutatja új, professzionális termékcsaládját az erősen igénybe vett haj ápolásához

A Biolage újdonsága, a Bond Therapy termékcsalád az erősen igénybevett haj ápolását segíti. Egyedülálló termékeit úgy alkották meg, hogy a készítmények anélkül is képesek legyenek helyreállítani és tartósan megőrizni a haj természetességet sugárzó szépségét, hogy felesleges összetevőkkel terhelnék közben a hajrostokat.

Az új BOND THERAPY segít helyreállítani a hajkötéseket az erősen igénybe vett hajban.

Gondoskodj hajad maximális ápolásáról otthonod kényelmében!

A termékcsalád kifejezetten azok számára készült, akiknek a világosítás, a napi szintű kíméletlen hajformázás vagy hőformázó eszközök használata miatt erős igénybevételnek van kitéve a haja. Nem számít, hogy vastag vagy vékony szálú, egyenes vagy göndör-e a haj – a Biolage Bond Therapy bármilyen típusú haj ápolásához kiváló. A citromsavval és ápoló kókuszolajjal gazdagított Biolage Bond Therapy segít helyreállítani a hajkötéseket az erősen igénybe vett hajban.
A Leaping Bunny minősítéssel rendelkező Biolage krémes állagú, vegán termékei növényi eredetű összetevőket tartalmaznak, és az akár 95%-ban újrahasznosított (PCR) anyagokból készült csomagolásuk bizonyítja a márka fenntarthatóság iránt tanúsított elkötelezettségét is.

Hatékony, mégis kíméletes kombináció a hajkötések helyreállításához és a haj ápolásához

A haj intenzív kondicionálása és a meggyengült kötések erősítése érdekében mindegyik termék kókuszolajjal és citromsavval gazdagított. Míg az erőteljes helyreállító hatásáról ismert citromsav, a haj ellenállóképességét növelve a meggyengült hajkötéseket erősíti meg, addig a kókuszolaj táplálja a hajat, és intenzív hidratáltságot kölcsönöz a hajrostoknak. Megóvja a hajfelszínt, amely így tündöklően széppé, ragyogóbbá, simábbá és intenzíven kondicionálttá válik.

Hadd említsünk csak néhány okot, ami miatt hajad garantáltan bele fog szeretni a Bond Therapy termékekbe:

• Selymes tapintást kölcsönöz a hajnak és eltünteti a sérülések látható jeleit
• Megerősíti a meggyengült kötéseket
• Könnyen kezelhetővé és fésülhetővé teszi a hajat
• Nem nehezíti el a hajszálakat
• Gyönyörű, ragyogó fényű hajat eredményez

Az új termékcsalád révén, a Biolage portfóliója 2024-ben egy előkészítő ápolóval, egy samponnal, egy kondicionálóval és egy hajban maradó simító krémmel bővül. A termékek elérhetők a Biolage szalonokban, illetve a notino.hu és a parfimo.hu oldalán.

biolage, bond therapy, hajkoteserosito, ruzs es mas, hajapolas, professzionalis, koteserosito

1. LÉPÉS – ÁPOLÓ KEZELÉS: ELŐKÉSZÍTŐ ÁPOLÓ
Ajánlott fogyasztói ár: 6 435 Ft
Az előkészítő ápoló intenzíven kondicionálja a hajat, hozzájárulva a hajkötések megerősítéséhez. Kiemelkedően hatékony összetételének köszönhetően mérsékli a töredezettséget, láthatóan, akár 78%-kal csökkenti a töredezett hajvégek mennyiségét*, rendkívül könnyen kezelhetővé teszi a hajat, és intenzíven kondicionált érzetet, illetve megjelenést biztosít a számára.

Használata: Masszírozd be nedves hajba, és hagyd fenn 5–10 percig. Ne öblítsd le. Utána mosd meg a hajat Bond Therapy samponnal, oszlasd el, amíg habot nem képez, majd öblítsd le. Ezt követően folytasd a haj ápolását a kondicionálóval.

2. LÉPÉS – TISZTÍTÁS: SAMPON
Ajánlott fogyasztói ár: 6 435 Ft
Kókuszolajjal és citromsavval gazdagított, ultra ápoló hatású összetételének köszönhetően táplálja a hajat, miközben megerősíti a meggyengült hajkötéseket. Ennek eredményeként a haj akár 2x erősebbé válik**. Kímélő összetételének köszönhetően nemcsak, hogy hatékonyan tisztítja a hajat, de selymesebb tapintást, intenzív kondicionálást, valamint könnyebb formázhatóságot is biztosít a számára.

Használata: Az előkészítő ápoló használata után vidd fel, és masszírozd be nedves hajba. Emulgeáld fel, majd öblítsd le. Ezt követően vigyél fel kondicionálót a hajra.

3. LÉPÉS – ÁPOLÁS: KONDICIONÁLÓ
Ajánlott fogyasztói ár: 7020 Ft
Tápláló kondicionáló, amely rendszeres használat esetén segít lesimítani a hajfelszínt és helyreállítani a hajkötéseket. A kondicionáló használatát követően a haj tápláltabb, kevésbé törékeny, akár 16x kondicionáltabb*** és egyértelműen sokkal kezelhető lesz.

Használata: Hajmosás után, vidd fel nedves hajra. Hagyd fenn 1–3 percig, majd öblítsd le. Használj utána Bond Therapy simító hatású hajban maradó ápoló krémet.

4. LÉPÉS – VÉDELEM: HAJBAN MARADÓ SIMÍTÓ KRÉM (bevezetés 2024 májusától)
Ajánlott fogyasztói ár: 8320 Ft
A termék a hajerősítő ápolás utolsó lépése a könnyebb fésülhetőség, a selymes tapintás és a ragyogó fény felé vezető úton. A krémes állagú, hajban maradó ápoló segít kordában tartani a szöszösödést, csodálatos fényt ad a hajnak, kondicionál és hozzájárul a hajkötések helyreállításához. Segítségével 11x simább hajfelszín és 3x erősebb haj biztosítható****, így könnyen kezelhetővé válik a haj, és minden nehézség nélkül formázható. Az ápoló mindemellett hővédelmet is biztosít akár 230 °C-ig.

*A Bond Therapy előkészítő ápoló használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.
**A Bond Therapy sampon használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.
***A Bond Therapy sampon és kondicionáló együttes használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.
****A Bond Therapy hajban maradó simító krém használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.

Kapcsolódó bejegyzések