Post Image

SZIVÁRVÁNY, CUKORKA, SELLŐ: A SZÍNES HAJ AZ ÚJ OMBRÉ

Rúzs & Más / 2017-07-03

A különféle színekben pompázó frizurák a közösségi oldalak aktuális trendjét képezik: több, mint 3 millió hivatkozást találunk a színes hajakra! Az új hajdivat nemcsak a hírességeket – Katy Perryt, Cara Delevigne-t vagy Nicole Richie-t – de a bloggereket és a hétköznapi embereket is elvarázsolta.

L'Oreal Professionnel Colorful Hair

Pasztell, rikító, szivárvány vagy sellő haj esetleg csak némi kis szín vékony tincsekben vagy a hajvégeken – mindenki számára létezik egy tökéletes, személyre szabott megoldás a L’Oreal Professionnel Colorful Hair használatával.

L'Oreal Professionnel Colorful Hair

A színes frizurával kapcsolatban azonban számos kérdés felvetődik: az én hajamon is ugyanolyan színe lesz, mint a modellekén? Nem fogja roncsolni a hajszálaimat? Megmarad a tincseim fénye? Mi történik, ha lenő a festék?

A színpompás termékcsalád sajtóbemutatóján Zsidró Tamás mesterfodrász minden kételyt eloszlatott. A festékekben alkalmazott bonding technológiák erősítik a hajszálakon belüli kémiai kötéseket, így megóvják a hajat a sérüléstől. Ápoló összetevőik javítják a hajminőséget, így a végeredmény csillogó, egészséges kinéztetű lesz. Arra, hogy a szín pontosan olyan lesz, mint amilyet megálmodtunk a könnyű használatú festékek mellett a fodrászok szaktudása a garancia. A lenövések miatt nem érdemes aggódni, mivel a festék Zsidró Tamás tapasztalata szerint szépen, egyenletesen kopik, ami által ombre hatásúvá válik a frizuránk a lenövésekkel – Tamás szerint ettől csak még divatosabb lesz a színes haj.

L'Oreal Professionnel Colorful Hair

A Colorful Hair direkt pigmenteket alkalmaz, melyek a hajszálak felszínén fejtik ki a hatásukat. A festékben található Care Trio Komplex Ceramidokkal és kationos polimerekkel gazdagított 3 aktív összetevőt tartalmazó formula a haj könnyű kifésülhetőségéért, maximális fényéért és puhaságáért felel. A selymes gél-krém textúra pedig a könnyű alkalmazást és a maximális tapadást szolgálja.

L'Oreal Professionnel Colorful Hair

A hajszín tartóssága 3-tól 15 mosásig terjed, amit több tényező befolyásol:
• A kiválasztott árnyalat – a nagyobb mértékben higított, pasztell árnyalatok kevésbé tartósak
• A haj aktuális állapota – a meggyengült, porózus hajra felvitt hajfesték kevésbé tartós
• Az otthoni hajápolás módja és a hajmosások gyakorisága

Ha kedvet kaptunk a színes hajhoz, keressük a #COLORFULHAIR szalonszolgáltatást a hozzánk legközelebb eső L’Oréal Professionnel szalonban: http://loc.salon-expert.hu/
A szalonszolgáltatás ára függ a felhasznált anyag mennyiségtől.

L'Oreal Professionnel Colorful Hair

SZIVÁRVÁNY, CUKORKA, SELLŐ: A SZÍNES HAJ AZ ÚJ OMBRÉ
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések