Post Image

PRO FIBER: KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS A MEGVISELT HAJNAK

Rúzs & Más / 2017-09-11

A haj a kimerítő nyári hónapok után különleges törődést igényel. A nap, a klór, és a sós víz hatására sokszor kiszárad a haj, a hajszálak sérülékenyebbek, a hajvégek töredezettek lesznek. A megoldás a PRO FIBER szalonszolgáltatás, amely azonnal, mélyrehatóan regenerálja a hajat és megújítja annak szépségét. A szalonszolgáltatás hatása a haj roncsoltsági szintjének megfelelő termék otthoni használatával hosszabbítható meg. A program része a RE-CHARGE újra töltő koncentrátum is, amely további 6 héttel képes meghosszabbítani a szalonszolgáltatás hatását.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber

A tökéletes hajregeneráló program: 
1. A haj feltöltése a szalonban – azonnali regenerálás
2. A kezelés reaktiválása otthon – a szolgáltatás eredményének megőrzése 4 hajmosásig
3. A haj otthoni feltöltése a RE-CHARGE-ban található Aptyl 100 hatóanyaggal – az újratöltő koncentrátum segítségével otthon feltöltheted hajad a hosszantartó hatásért, amely akár 6 héten át tart

A legfontosabb a megfelelő diagnózis
A PRO FIBER hajregeneráló program szalonszolgáltatásként vehető igénybe. Ennek első lépése a teljeskörű hajdiagnózis. A fodrász ennek alapján határozza meg a haj roncsoltságának szintjét és a hajszálak vastagságát, majd a diagnózis eredményének megfelelően választja ki a hajtípushoz illő PRO FIBER termékcsaládot.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber

RECTIFY – A HAJ JOBB MINŐSÉGÉÉRT
Ez a termékcsalád vékonyszálú, enyhén sérült, hőhatásnak, gyakori hajfestésnek vagy mechanikai hatásoknak (gyakori fésülködés) kitett hajra ajánlott. A felsorolt hatások következtében sérül a haj kutikulája, a hajszálak vesztenek puhaságukból, fényükből, végeik pedig elvékonyodnak.

RESTORE – A HAJ SZERKEZETÉNEK MEGÚJÍTÁSÁÉRT
Ez a termékcsalád vastagabb szálú, közepesen sérült haj ápolására ajánlott. Ebbe a kategóriába tartozik általában a festett, esetleg szőkített haj, amelyet a gyakori hajformázás és hajvasalás is roncsol. Sérült a kutikula és a kortex is.

RECONSTRUCT – A HAJ MÉLYREHATÓ REGENERÁLÁSÁÉRT
Ez a termékcsalád ismétlődő jellegű, agresszív kezeléseknek (pl. gyakori szőkítésnek) kitett, rendkívül sérült, vastagszálú haj ápolására ajánlott. Ebben az esetben már nagymértékben roncsolt a kutikula és a kortex is.

RE-CREATE – MINDEN HAJTÍPUSRA
Ez a termékcsalád az elvékonyodott és érzékennyé vált hajhossz, valamint hajvégek ápolására fókuszál. Az említett problémák főleg olyan típusú hajfestések következtében alakulhatnak ki, mint amilyen pl. az ombré vagy a hajszín felvilágosítása.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber

sampon – 250 ml – Max. bruttó fogy. ár: 4 000 Ft
balzsam – 200 ml – Max. bruttó fogy. ár: 4 790 Ft
pakolás – 200 ml – Max. bruttó fogy. ár: 5 830 Ft
szérum – 75 ml – Max. bruttó fogy. ár: 5 830 Ft

PRO FIBER: KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS A MEGVISELT HAJNAK
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések