Post Image

ÉDES-ZAMATOS GOURMET ILLATÉLMÉNY

Rúzs & Más / 2017-08-28

A PRADA CANDY GLOSS illatot annak reményében álmodták meg, hogy a Prada nő egyszerre rendkívül nőies, mégis finom személyiségét – amelynek egyik meghatározó jegye a kifinomult kényeztetés utáni vágy – illatrétegekkel fejezzék ki: gazdag illatvilág, vadonatúj kifejezésmód.

A Candy által képviselt „a több jobb” elgondoláshoz híven a többrétegű illat „gourmet” utazásra invitál bennünket, kirobbanó ízek és zamatok világába, ahol az ízek és illatok rétegesen egymáshoz simulnak és szemérmetlenül kényeztető élménnyel ajándékoznak meg.

AZ ILLAT

Az illat Daniela Andrier nevéhez fűződik, aki Miuccia Prada kreatív irányításával alkotta meg az illatot. A Prada Candy Gloss illatjegyek többrétegű halmozásának elvén alapul, amelynek során minden egyes jegy ragyogóbbá és nőiesebbé varázsolja az illatélményt.

Prada Candy Gloss

A kiinduló pont, amely egyben a parfüm alapját képezi az édeskés alapjegy: ínycsiklandó vaníliás mandula érzéki pézsmával megbolondítva, amelyet újabb ragyogó és édes textúra fed, pasztell pink, cukrozott mandula drazséhoz hasonló illathatást eredményezve.

Ezt az akkordot körbeöleli a ragyogó cseresznye, a fejjegy, melynek pikáns íze és édes zamata friss sorbetként hat. A szívjegy narancsvirág: frissessége még könnyedebbé varázsolja az illatkompozíciót.

A DIZÁJN

A Prada Candy Gloss igazi pop-art remekmű, ragyogó pink színvilággal és aranyozott szegélyekkel. A kartondobozt sematikus rúzsmotívumok díszítik, ami valójában a Prada által előszeretettel használt ajak motívum előtti tisztelgés. Az üveg sötét pink színben tündököl, az íves talapzat pedig újabb vibráló pink árnyalattal gazdagítja az összhatást.

A FILM

A Prada Candy Gloss kisfilmje kockázással (stop-animation technikával) készült. Ez egy képkockánként beállított és rögzített eljárás, amelyet később mozgóképpé dolgoznak össze. A kisfilm játékos utazásra hív a Candy kaleidoszkópszerű világába:

 

Pink palettájával és meghökkentő animációjával a kisfilm kockánként kelti életre a Candy világát. Parfümös üvegek, rúzsok és fagyis tölcsérek táncolnak a szemünk előtt, Steven Meisel Super 8-as filmjén a Candy modell, Lexi Boling egy hordozható TV készülékből mosolyog ránk.

A PRADA CANDY ILLATKOLLEKCIÓ

A Prada Candy Gloss az eredeti Prada Candy, Prada Candy Florale és Prada Candy Kiss illatokat magába foglaló Prada Candy illatkollekció legújabb tagja.

Prada Candy Lexi Boling

Termékskála és árak:

Prada Candy Gloss Eau de Toilette 50 ml 24 500 Ft
Prada Candy Gloss Eau de Toilette 30 ml 18 000 Ft
Prada Candy Kiss Eau de Parfum 50 ml 27 200 Ft
Prada Candy Kiss Eau de Parfum 30 ml 19 900 Ft
Prada Candy Florale Eau de Toilette 50 ml 24 200 Ft
Prada Candy Florale Eau de Toilette 30 ml 17 800 Ft
Prada Candy Eau de Parfum 80 ml 35 500 Ft
Prada Candy Eau de Parfum 50 ml 27 200 Ft
Prada Candy Eau de Parfum 30 ml 19 900 Ft

Megvásárolható: Müller, Douglas és Marionnaud üzletekben, illetve kiemelt magán parfümériákban

ÉDES-ZAMATOS GOURMET ILLATÉLMÉNY
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések