Post Image

NYÁRI HIDRATÁLÁS A GUINOT ÚJDONSÁGAIVAL

Rúzs & Más / 2017-07-26

Csak úgy, mint a szervezet egészének, az arc bőrének is reggeltől estig szüksége van hidratálásra. A napi bőrápolási rutinunk akkor megfelelő, ha elegendő mennyiségű vizet juttat a bőrbe. A Guinot újdonságai tökéletes nyári hidratálást nyújtanak a hialuron sav erejével. A két új termék elsősorban a nyári, melegebb napokra ajánlott. A Hialuron Hidratáló Permet bármilyen krém alá használható, naponta többször is. Intenzíven hidratáló védőréteget képez a bőrön, hialuron savval és ásványi anyagokkal.
A Könnyű Hidratáló Krémzselé pedig mattosít, táplál és mélységében hidratálja a bőrt.

Felfrissít és revitalizál:
Guinot Hydra Beauté Mist – Hialuron Hidratáló Permet

A Hialuronsavból készített Hydrocyte Complex olyan aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek a bőrhöz kötik a vizet és megakadályozzák annak elpárolgását. A nyomelemeknek és a zöld teának köszönhetően revitalizálja a bőrt.
Bármikor és bárhol használhatjuk – reggel, utazásnál, irodában, sportoláskor vagy este!
Fújjuk közvetlenül a bőrre, akár a sminkünkre. A bőr tökéletesen hidratált lesz, telt, puha, revitalizált és tündöklő.
4 órával a használat után, a Hydra Beauté Mist átlagban 31%-al növeli a hidratáltsági szintet.

Guinot Hydra Beauté

Intenzíven hidratál:
Guinot Hydrazone Fluid
 – Könnyű Hidratáló Krémzselé

A megfelelő hidratálás nélkülözhetetlen az egészséges bőr számára, hiszen a bőrünk 70%-a vízből áll. A gyönyörű és egészséges bőr hidratálást igényel.
Néhány hidratáló azonban, amely a piacon található nem megfelelőek minden évszakban, vagy minden nő számára (az állag túl tömör, lassan szívódik fel és egész napos fénylést eredményez). A nők nagy része frissítő, könnyű hidratálót keres, amely gyorsan felszívódik, de intenzíven hidratál, ezáltal visszaadja a bőr számára az elveszített vizet.

A Könnyű Hidratáló Krémzselé nappalra és éjszakára hosszan tartó, intenzív hidratálást biztosít. Megtartja a vizet a hám mély rétegeiben, védőgátat formál a bőr felszínén a vízelpárolgás megakadályozására hihetetlenül könnyű textúrával, gyors felszívódással. Mattítja a bőrt, púderes, bársonyos eredményt biztosít. Ajánlott: a normál bőrtől a kombinált bőrtípusig egész évben és minden bőrtípusra nyáron, amikor meleg van!

Keressük a GUINOT kozmetikusoknál vagy ITT!

Mentés

NYÁRI HIDRATÁLÁS A GUINOT ÚJDONSÁGAIVAL
5 (100%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések