Post Image

ÚJ HATÓANYAG A SÖTÉT FOLTOK ELLEN A MELA B3 SZÉRUMBAN

Rúzs & Más / 2024-04-02

Te is foltokkal küszködsz, ahogyan az emberek 50%-a?
A L’Oréal kutatási és innovációs részleg 18 évnyi munkájának és több mint 4000 molekula vizsgálatának eredményeként megszületett a Melasyl™, egy egyedülálló, több szabadalommal védett, új molekula: forradalom a hiperpigmentáció elleni küzdelemben, amely a hagyományos hatóanyagoktól eltérően hat. Megállítja a többlet melanint, mielőtt az elszínezné a bőrt.

BEMUTKOZIK AZ ÚJ MELA B3 SZÉRUM

A világ különböző részeiről származó, vezető bőrgyógyászokkal és hiperpigmentáció-szakértőkkel közösen kifejlesztett Melasylt™ a MELA B3-ba zárták és 10% niacinamiddal, más néven B3-vitaminnal és egyéb, az esztétikai bőrgyógyászatban is használt hatóanyagokkal társították, egy nagyon átfogó formulában a pigmentzavarok minden mechanizmusának egyidejű megcélzásáért. A La Roche-Posay egy új, áttörést jelentő innovációval formálja a hiperpigmentáció jövőjét: a MELA B3 szérummal úgy küzdhetünk a hiperpigmentáció ellen, mint eddig még soha.

Míg a legtöbb sötét folt elleni készítmény blokkolja a melanintermelésért felelős enzimet, a Melasyl™ az első és egyetlen hatóanyag, amely a melanin túltermelődési folyamatának nagyon korai szakaszában zárja csapdába és távolítja el a melanin prekurzorokat, és mind a pigmentáció ellenes, mind pedig a depigmentációs fázisban hatásos. Jobb hatékonyságot biztosít a referencia hatóanyagokkal (C-vitamin, tranexámsav, kojicsav, arbutin) szemben, miközben óvja a bőr természetes fiziológiáját. Az új MELA B3 a Melasylt™ – a legújabb melaninmegkötőt – 10% gyulladáscsökkentő niacinamiddal (más néven B3-vitaminnal) kombinálja, az erősebb pigmentáció ellenes hatás biztosításáért.
A vezető bőrgyógyászokkal kifejlesztett MELA B3 az első olyan megoldás, amely öt alapvető hatást biztosít: gyulladáscsökkentő,bőrmegújító, hámlasztó, antioxidáns védelmet biztosító és a melanin prekurzorokat lebontó hatásokat. Ezáltal átfogóbb megoldást nyújt, amelyet minden bőrtípuson és -tónuson teszteltek. Klinikailag bizonyított hatékonysággal rendelkezik még a makacs sötét foltokon is, erős visszaesést gátló hatással.

la roche-posay, mela b3, melasyl, folt, sotet folt, hiperpigmentacio, ruzs es mas, borapolas, folthalvanyito, szerum

A TELJES FORMULA A HIPERPIGMENTÁCIÓT OKOZÓ 6 BIOLÓGIAI FOLYAMATRA HAT:

-Melanin-termelés: A Melasyl™ új hatásmóddal rendelkezik, rögzíti a melanin prekurzorokat. Ezáltal lehetővé teszi, hogy a melaninszintézis mechanizmusának korai szakaszában hassunk, elkerülve annak túltermelődését és a pigmentzavarok meg jelenését.
-DKK1: Ez egy fibroblaszt eredetű tényező, amely gátolja a melaninszintézist. A cystoseira tamariscifolia kivonat segít javítani a DKK1 expresszióját a hiperpigmentáció csökkentéséért.
-Gyulladás: az UV-sugárzás és külső tényezők, mint például a légszennyezés, a melanogenezist serkentő mediátorok szekrécióját idézhetik elő.
A niacinamid és a dikálium-glicirrizát segítenek csökkenteni a bőr gyulladását és ezáltal a sötét foltok megjelenését.
-Antioxidáns védelem: Az UV-sugárzás és a légszennyezés által kiváltott oxidatív stressz a melanociták, a melanintermelésért felelős sejtek serkentésében is szerepet játszik. A karnozin segít csökkenteni a bőrre gyakorolt oxidatív stresszt és ezáltal a sötét foltok megjelenését.
-Dermo-epidermális kötés: A fénysugarak által okozott bőröregedés következtében a dermo-epidermális kötés sérülhet, ami a melanin csökkenését és lerakódását okozhat a dermiszben, ezért fontos ezt a barriert megerősíteni, hogy elkerüljük a nehezebben kezelhető hiperpigmentációt a dermiszben. A retinil-palmitát segít erősíteni a dermoepidermális kötést, valamint az epidermális sejtmegújulást.
-Bőrmegújulás és hámlasztás: A hámsejtek felgyorsult cseréje segít eltávolítani a többlet melanint. A LHA és a retinil-palmitát segít hámlasztani a bőrt és javítani a sejtmegújulást a sötét foltok korrigálásáért.

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT MINDEN BŐRTÓNUSON
KIVÁLÓ ELŐTTE ÉS UTÁNA ERED- MÉNYEK MÉG A LEGMAKACSABB SÖTÉT FOLTOKON IS

Tiszteletben tartva a bőr természetes melanin-termelését, a MELA B3 kíméletes a bőrünk természetes szépségével, klinikailag bizonyított hatékonysággal minden bőrtónuson és -típuson, beleértve az érzékeny bőrt is.
Minden fototípuson és minden pigmentzavaron tesztelve – például: öregségi foltokon, napfoltokon, akné utáni foltokon, még a makacsokon is – a MELA B3 látható hatékonyságot mutat az előtte és utána fényképeken.

Kapcsolódó bejegyzések