Post Image

STRESSZŰZŐ ÉJSZAKAI KRÉM ÚJDONSÁG A CLARINS-TŐL

Rúzs & Más / 2024-04-11

Az életünk manapság hektikus: munka, on-line összegabalyodott családi és társadalmi élet, folyamatos úton levés, rövid éjszakák… Mindezek stresszhez és fáradtsághoz vezetnek, amelyeknek fizikai hatása van. A bőr mindez jelentkezik, az arcvonások fáradtabbak és a ráncok elmélyülnek.
A Clarins összegyűjtötte a kronobiológia és a stressz bőrre gyakorolt hatásairól végzett tanulmányok minden eredményét, hogy létrehozza az új, nagy teljesítményű termékcsaládját, ez lett a Multi-Active Jour & Nuit. A rendkívül hatékony, kulcsfontosságú összetevők kombinációjának köszönhetően a Multi-Active termékcsalád segít a bőrnek visszanyerni energiáját és ellenállóképességét, megőrizni fiatalosságát, helyreállítani ragyogását, kisimítani a szarkalábakat és az öregedés első jeleit.

A hektikus, stresszes életmód kihangsúlyozza az öregedés jeleit

A Clarins Research az öregedés 8 jelére mutatott rá, amelyek a bőrön láthatóak és hangsúlyossá válnak a hektikus életmód és a mindennapi fizikai és érzelmi stressz miatt. Ezt a jelenséget nevezzük stresszöregedésnek: a bőr öregedésének felgyorsulása az életritmus miatti stresszhez kapcsolódóan. A Clarins Laboratories által végzett számos tanulmány feltárta ezt a jelenséget.
A külső tényezőkhöz kapcsolódó stressz mellett látjuk, hogy a pszichológiai stressznek is számos negatív következménye van a bőrre.

A Clarins Research feltárta, hogy a stressz felelős az epidermisz elvékonyodásáért, ami a bőr védőgát funkciójának károsodásához vezet és textúrájának változásaihoz. Stresszes körülmények között az epidermisz akár 24% -os elvékonyodása figyelhető meg. A Clarins Research tanulmányozta a stressz hatását az epidermális sejtek működésére, és megállapította, hogy felelős a megújulásuk lassulásáért. Valójában stresszes körülmények között a CRH2 néven ismert hormon túltermelődik, és lassítja a keratinociták proliferációját. Ez a korai epidermális öregedés felgyorsítja az öregedés első jeleinek megjelenését: fakó arcbőr, ráncok és finom vonalak, durva bőr. Ezzel párhuzamosan a fibroblasztok lassabb aktivitása dermális szinten a kollagén és elasztin termelésének csökkenéséhe vezet, amelyek elengedhetetlenek a bőr feszességének fenntartásához.

Így hat a Multi-Active termékcsalád a bőrre

A Multi-Active termékcsalád célzott előnyöket biztosít a bőr fiatalságának megőrzéséhez és ellenálló képességének növeléséhez.
A folyamatos innováció elvéhez híven, a Clarins Laboratories továbbfejlesztette és megújította a Multi-Active termékcsalád formuláit, hogy még nagyobb védelmet és hatékonyságot nyújtson. Ez a termékcsalád küzd a stressz bőrre gyakorolt hatásai ellen, és segít a bőrnek megerősíteni magát, fenntartani energia- és ellenállóképességi szintjét.

clarins, multi-activ, nuit, jour, ejszakai krem, stressz, stressz jelei ellen, stresszoregedes, bororegedes, anti-aging, ruzs es mas

A termékcsalád fő hatóanyaga az úgynevezett Skin-charger komplex, egy ultrainnovatív hatóanyag-koktél, amely még stresszes körülmények között is támogatja a bőr energiáját és ellenálló képességét. Erőteljes kulcsfontosságú összetevőivel segít csökkenteni az öregedés első látható jeleit. A Multi-Active bőrápolással a bőr barrier funkciója megerősödik, a ragyogás fokozódik és a fiatalosság megmarad.
Kulcsfontosságú hatóanyagai:
Szamócafa gyümölcs kivonat a pórusok méretére gyakorolt hatásáért, hogy elősegítse a finomabb, egyenletesebb bőr textúráját.
Betain hidratáló és feltöltő hatással.
Niacinamid, egy öregedésgátló molekula, más néven B3-vitamin, számos hatással, beleértve a kollagén szintézisének fokozását és a bőr textúrájának javítását.
Iringó kivonat, az új generációs Multi-Active termékcsalád sztárösszetevője. Ez az ellenálló növény szegényes, barátságtalan környezetben is képes boldogulni, és zord éghajlaton, homokos talajon is nőhet. Páratlan ellenálló képessége igazi biológiai inspirációvá tette a Clarins számára. A fitokémiai laboratórium és a Clarins egyik partnere által közösen létrehozott iringó kivonat segít az öregedés jeleire hatni, és hozzájárul a sejtek megújulásához, hogy segítsen leküzdeni az epidermisz stresszhez kapcsolódó elvékonyodását. Ily módon a bőr megerősödik és ellenállóbb az agressziókkal szemben. Ez az egyedülálló kivonat az elasztin szintézisének ösztönzésével is ápolja a bőrt, amely erőteljes hatástól az rugalmasabb és tónusosabb.

Egymást kiegészítő nappali és éjszakai hatások

clarins, multi-activ, nuit, jour, ejszakai krem, stressz, stressz jelei ellen, stresszoregedes, bororegedes, anti-aging, ruzs es mas

Bőrünknek különböző igényei vannak a nappal és az éjszaka. A nap folyamán nagymértékben ki van téve mindenféle agressziónak, és extra energiára van szüksége ahhoz, hogy teljes kapacitással dolgozzon. Éjjel a bőr pihen, így ez az optimális idő a megújuláshoz. Az új termékcsalád a hatékony, célzott összetevőknek köszönhetően megfelel ezeknek a speciális igényeknek.
Ragyogást fokozó nappali hatás: mácsonya kivonat serkenti a bőr ragyogását, élénkségét.
Megújító éjszakai hatás: egy öregedésgátló tetrapeptid feltöltő tulajdonságainak köszönhetően alvás közben megújítja a bőrt. Ez a biomimetikus peptid így hozzájárul a kipihentebb bőrhöz, amely készen áll az új napra.

Személyre szabott Nappali és Éjszakai formulák

Minden textúrának más érzékszervekre ható jellemzői vannak: könnyű, gyorsan felszívódó textúra a Multi-Active Jour számára és gazdagabb, bársonyos, simogató formula a Multi-Active Nuit számára.
Száraz bőrre való változatban is elérhetők: a Multi-Active Jour sárgabarackolajjal,a Multi-Active Nuit kakaóvajjal dúsított,hogy komfortérzetet biztosítson a bőrnek.
Az Emulsion for All skin types könnyű és krémes, ráadásul a manóka púdernek köszönhetően mattító hatással is rendelkezik

Minden pillanatnak megvan a maga illata… és “stresszellenes” ereje. A stressz hatásának csökkentése érdekében az illatanyag hatása kulcsfontosságú. Ez az első alkalom, hogy a Clarins együttműködött a Takasago híres japán parfümházzal, amely rajong a természetért és a fenntarthatóságért.

A környezetvédelem a Multi-Active termékcsalád előállításánál is a Clarins elkötelezettségének megfelelően prioritást élvez!

Kapcsolódó bejegyzések