Post Image

AZ EUCERIN ÚJ, KOMPLEX MEGOLDÁSA ÉRETT BŐRRE

Rúzs & Más / 2024-03-29

Modern életstílusunkkal együtt jár, hogy gyakran megfeledkezünk a legfontosabbról: az önmagunkra szánt időről. A folytonos rohanás, kevés pihenés bármely életszakaszban eredményezheti az arcbőr fakóságát, fáradt megjelenését.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten érett bőrre fejlesztették ki, és azoknak szánják, akiknek az idősödéssel kapcsolatos fő gondjuk a mély ráncok kialakulása és a bőr rugalmasságának csökkenése. Az új Eucerin új Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF 30 egyszerre állítja vissza a bőr rugalmasságát, üde megjelenését és kölcsönöz természetesen ragyogó arcbőrt rózsaszín színpigmenteket tartalmazó formulájával. Sőt! Thiamidol összetevője még az arcon lévő pigmentfoltok halványításában is segít. Ha pedig a testbőr gazdag hidratálása és egyben az öregségi foltok csökkentése a cél, az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló lesz kényeztető társad a mindennapokban.

Thiamidol és rózsaszín színpigmentek a sugárzó megjelenésért

eucerin, hyaluron filler, elasticity, thiamidol, rose, erett bor, bororegedes, antiaging, ruzs es mas, feszesíto, anti-aging

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Rose Day SPF 30 nappali arckrém az öregedés és a fakó bőr tüneteire kínál megoldást. A krém aktív hatóanyagai, mint a thiamidolkollagén-elasztin komplex és hialuronsav együttesen fokozzák a bőr regenerációs folyamatait, így segítve az arc egészséges tündöklésének visszanyerését. Míg a thiamidol a sötét foltokkal harcol és megakadályozza azok újbóli kialakulását, addig az arctiin és kreatin (kollagén-elasztin komplex) kombinációja a kollagéntermelésért, a hialuronsav pedig a hidratálásért felelősek. SPF 30-as fényvédő faktorának köszönhetően védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak káros hatásaival szemben, így bőrünk egész nap ápolt és védett marad. Új, intenzíven tápláló rózsaszín formulájával egészséges üde ragyogást varázsol arcunkra, ezáltal pedig azonnal frissebbnek és élettel telibbnek hat.

eucerin, hyaluron filler, elasticity, thiamidol, rose, erett bor, bororegedes, antiaging, ruzs es mas, feszesíto, anti-aging

Az Eucerin a fenntarthatósági elveket szem előtt tartva az eco-fill kapszularendszer részeként alkotta meg a terméket. A benne lévő tartály újrahasznosítható, az üvegtégely pedig újratölthető.

Bőrfiatalító testápolás

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló öregedésgátló testápoló, melynek három kulcsfontosságú hatóanyaga hármas hatást fejt ki: a bőr egyenletes megjelenésűvé, feszesebbé és fiatalosabbá válik, tapintása pedig érezhetően simább és rugalmasabb lesz. A thiamidol láthatóan csökkenti az pigmentfoltok megjelenését és egyenletes árnyalatúvá, fiatalossá teszi a bőrt. Az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását, és ezáltal segít fokozni a rugalmasságot, a hialuronsav pedig intenzíven hidratál és bársonyos tapintást eredményez.

eucerin, hyaluron filler, elasticity, thiamidol, rose, erett bor, bororegedes, antiaging, ruzs es mas, feszesíto, anti-aging

Az Eucerin orvosszakértője elmondta, hogy mint minden bőrállapot esetében, a megelőzés a kulcs: „A nap elleni védelem a legfontosabb lépés, amelyet megtehet az öregségi foltok kialakulásának megakadályozása érdekében. Noha a megelőzés a legjobb megoldás, de ha már kialakultak az öregségi foltok, akkor a fent említett hatóanyagokkal látványos eredményeket lehet elérni a halványítás és rugalmasság szintjén.”

 Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Rose Day SPF 30 nappali arckrém

 • Intenzíven tápláló rózsaszín formulája üde rózsás arcszínt biztosít a fáradt bőr számára
 • A szabadalmaztatott thiamidol csökkenti a sötét foltok megjelenését
 • A nagy- és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratál és feltölti a ráncokat
 • A kollagén-elasztin komplex növeli a bőr rugalmasságát
 • 30-as fényvédő faktorral véd az UVA/UVB káros sugaraival szemben
 • Kiváló sminkalap, gyorsan beszívódik

       50 ml, ajánlott fogyasztói ára: 12 990 Ft

eucerin, hyaluron filler, elasticity, thiamidol, rose, erett bor, bororegedes, antiaging, ruzs es mas, feszesíto, anti-aging

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló

 • Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét
 • Csökkenti az öregségi foltokat a szabadalmaztatott thiamidol erejével
 • Az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását
 • A benne lévő hialuronsav intenzíven hidratálja és bársonyossá teszi a bőrt
 • Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását
 • Mikroműanyag-mentes200 ml, ajánlott fogyasztói ára: 8 999 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Kapcsolódó bejegyzések