Post Image

MEGÚJULT MYTHIC OIL: EXTRA KÉNYEZTETÉS A HAJNAK

Rúzs & Más / 2017-06-19

A napsugarak jótékony hatása mindenkit feltölt egy-egy vakáció alkalmával, ez azonban a hajunkra nem érvényes. Nyáron nem csak bőrünknek, de a hajunknak is fokozottabb táplálásra van szüksége!

A nyári hajápolók mellett egy kis extra kényeztetést tudunk adni hajunknak a MYTHIC OIL megújult olajainak köszönhetően!
Most új, koncentrált összetételű formula – nagyobb hatékonyság jellemzi a Mithic Oil készítményeket:
· 14 koncentrált mennyiségű természetes olaj
· 5 alapvető, természetes összetevő (argán olaj, szezámolaj, sárgabarack olaj, vörös áfonya olaj, mandulaolaj)
· 2 fair trade olaj (argán olaj és szezámolaj)

Biztosítsunk hajunknak ellenállhatatlan puhaságot és fényt:
– 48 órán át tartó párataszító hatás és szöszösödés elleni védelem
– hővédelem 230°c-ig
– hosszantartóan ellenőrzött volumen
– háromféle új, elbűvölő illatvariáció
A haj típusa szerint válasszuk ki a megfelelő Mythic Oil olajat.
Vigyünk fel nedves hajvégekre és hajhosszra 2-3 pumpányi olajat hajmosás után a haj megfelelő táplálásáért, hidratálásáért, a könnyebb hajformázásért és a gyorsabb szárításért.
Az olajokat a hajformázás legvégén is használhatjuk: vigyünk fel kis mennyiségű terméket a hajhosszra és a hajvégekre a ragyogó fényért és a hosszantartó párataszító hatásért.

Huile Originale – Minden hajtípusra
Fair Trade argánolaj tartalommal
Természetes olajokkal gazdagított, koncentrált összetételű professzionális olaj a haj kiváló táplálásáért. Természetes argán olajat tartalmazó formula a haj puhaságáért és védelméért. Az argán olaj az élet jelképének tartott legendás hírű marokkói argánfából származik. Az olaj E-vitaminban gazdag, táplálja a hajat, csodálatos fényt és puhaságot kölcsönöz neki anélkül, hogy elnehezítené. Hajmosás utáni kifésüléshez és a haj fényessé tételéhez
megfelelő termék, hajszárítás előtt vagy után alkalmazva.

Huile Radiance – Festett hajra
Fair trade Argán olaj + Áfonya olaj

Természetes olajokkal gazdagított, koncentrált összetételű professzionális olaj a haj tökéletes táplálásáért és a ragyogó hajszínért. Természetes argán olajat és vörös áfonya olajat tartalmazó formula, amely ápolja a haj színét, és UV-szűrői segítségével óvja a külső hatásoktól. A vörös áfonya olaj Cvitaminban gazdag, amely segít ápolni a festés következtében sérült hajat. Legfőbb előnye abban rejlik, hogy ápolja, valamint óvja a festett hajat, miközben fantasztikus fényt biztosít neki. Hajmosás utáni kifésüléshez és a haj fényessé tételéhez megfelelő termék, hajszárítás előtt vagy után alkalmazva.

L'Oreal Professionnel Mythic Oil

Huile Scintillante – Csillámokat tartalmazó tápláló test- és hajolaj
Fair trade Szezám olaj + Mandula olaj

Csodálatos arany fátyollal borítja be a testet és a hajat miközben mélyreható táplálást biztosít. Koncentrált olajjal gazdagított, csillámokat tartalmazó professzionális univerzális olaj. Fényes hatást biztosít a testnek, és lenyűgözően gyönyörűvé varázsolja a hajat. Szezám- és mandulaolaj koncentrált formulája ásványi csillogással kiegészítve. A szezámolaj E-vitaminban és ásványi anyagokban gazdag, és ezek a hatóanyagok tökéletes ápolást és táplálást biztosítanak mind a bőrnek, mind a hajnak. Páratlan nyugtató hatásai mellett óvja a hajat az UV-sugárzás káros hatásaitól. A mandulaolaj Fvitaminban gazdag, puha tapintást és rugalmasságot biztosít a bőrnek és a hajnak egyaránt. Használat előtt alaposan rázza fel!

Huile Richesse – Vastag szálú és nehezen kezelhető hajra
Fair trade Argán olaj + Sárgabarack olaj

Mythic Oil Richesse

Természetes olajokkal gazdagított, koncentrált összetételű professzionális olaj a nehezen kezelhető, rakoncátlan haj kezelhetőségéért. A természetes
sárgabarack- és argán olajjal gazdagított koncentrált formula intenzíven táplálja a száraz hajat, és puha tapintást biztosít neki annak teljes hosszában. A sárgabarackolaj E- és A-vitaminban gazdag, fényessé teszi és puhává varázsolja a hajat, amely ennek köszönhetően selymesen simává válik. A gazdag textúra megkönnyíti a hajszárítást és segíti a haj ellenőrzését.

Az olajokat keressük a legközelebbi L’Oréal Professionnel szalonban: http://loc.salon-expert.hu/
Max. ajánlott bruttó fogy. ár: 4.950 Ft

 

 

MEGÚJULT MYTHIC OIL: EXTRA KÉNYEZTETÉS A HAJNAK
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések