Post Image

A HOLNAP A MAI ÉJSZAKÁVAL KEZDŐDIK

Rúzs & Más / 2018-03-01

A bőröregedés jeleinek kialakulása 80%-ban nem genetikai eredetű, hanem az úgynevezett expozómtól függ: az UV-sugárzás, a légszennyezés, a stressz – olyan mindennapi külső és belső agresszorok összességétől, amelyek szemmel láthatóan befolyásolják bőrünk állapotát. A bőrsejtek anyagcseréje ezek hatására lelassulhat, a fakó arcbőr, apró ráncok, pigmentfoltok idő előtt megjelenhetnek.

Hogyan védekezhetünk ez ellen? Mint bármely szervünknek, a bőrnek is szüksége van megfelelő mennyiségű oxigénre a működéshez. A sejtek oxigénnel való feltöltéséhez az éjszaka az ideális időszak, hiszen ekkor a bőr mikrokeringése természetes módon felgyorsul, megkönnyítve az oxigén sejtekbe jutását. A bőr természetesen regenerálódik, és a káros behatások ellen védelmet nyújtó antioxidánsokkal töltődik fel. Ennek a folyamatnak a támogatásásra a Vichy Laboratories Slow Âge arckrémcsaládját most a Slow Âge éjszakai krémmel egészíti ki, amely maszkként is használható.

ÚJ SLOW ÂGE ÉJSZAKAI ARCKRÉM & MASZK – FELÜDÍTI ÉS MEGÚJÍTJA A BŐRFELSZÍNT
Egyedülálló éjszakai arckrém, amely támogatja a bőr oxigénellátását és felgyorsítja regenerálódásának folyamatát. Különleges, a növényi gyógykrémek által ihletett színe 100%-ban természetes.

Vichy Slow Age éjszakai krém és maszk, rúzs és más

Hatóanyagai:

TISZTA REZVERATROL
A hagyományos kínai gyógyászatban már régóta alkalmazott japánkeserűfűből származtatott rezveratrol rendkívül erőteljes antioxidáns. A 100%-ban tiszta és természetes növénykivonat magas koncentrációban található meg a Slow Âge éjszakai krémben az optimális hatékonyságért. A formula hozzájárul a sejtlégzésért felelős mitokondriumok serkentéséhez. A bőr antioxidáns védelmét aktiválva pedig a stressz és a légszennyezés ellen is felveszi a harcot.

ANTIOXIDÁNS BAICALIN
A kínai gyógyászatban szintén jól ismert Scutellaria baicalensisből kivont baicalin a rezveratrollal együttműködve a krémben igen erős antioxidánsként csökkenti a bőröregedés szabad szemmel nem látható, oxidatív és gyulladásos folyamatait.

BŐRERŐSÍTŐ BIFIDUSZ
A bifidusz, amely egy probiotikum-származék, segíti és erősíti a külső hatásokra érzékeny bőr védelmi funkciót, miközben csökkenti annak szárazságát és érzékenységét.

MASZKKÉNT 10 PERCIG hagyjuk hatni a bőrön, majd töröljük le!

30 PERCCEL A KRÉM FELVITELE UTÁN a bőr oxigén-ellátottsága növekszik.
AZ ELSŐ ÉJSZAKÁT KÖVETŐEN a nők 92%-a érzékelte bőrét simábbnak és egyenletesebbnek.
2 HÓNAP UTÁN 14%-kal halványabb pigmentáció és 25%-kal kevesebb ránc

Ajánlott fogyasztói ára: 9 499 Ft/50 ml

Vichy Slow Age éjszakai krém és maszk, rúzs és más

A HOLNAP A MAI ÉJSZAKÁVAL KEZDŐDIK
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések