Post Image

FIATALABB BŐR MÉLYEN HATÓ SEJTREGENERÁCIÓVAL

Rúzs & Más / 2018-06-08

A napokban mutatkozott be a hazai piacon új, ám valójában hatalmas tradíciókkal bíró bőrápolási márka, mely elősorban öregedésgátló termékeket fejleszt különböző korosztályok számára. A Diadermine története több, mint 100 évre nyúlik vissza: egy gyógyszerész testvérpár, a Bonnetti fivérek 1904-ben megvásárolták a szabadalmat a Diadermine-re, egy könnyű olaj a vízben emulzióra, amit az orvosok kézápolására használtak. A márka fókuszában kezdetek óta a bőrgyógyászati kutatások állnak. 1950-re a családi manufaktúra Franciaország vezető kozmetikai márkájává vált, miután megalkották első ránctalanító krémjüket. Napjainkban világszerte kaphatók a magas minőségű készítmények.

A Diadermine legújabb, Nobel-díjas technológia alapján kifejlesztett AGE SUPREME termékcsaládját kifejezetten a 40-45 éven felüliek számára fejlesztette ki, amely rendszeres használat mellett láthatóan feszesebbé teszi az arcbőrt és kisimítja a ráncokat. A hosszabb távú használatot követően pedig nem marad el a látványos változás sem: az arckontúrok szebbé válnak, ezáltal fiatalosabb karakterűvé teszi a vonásokat.

Diadermine Age Supreme, rúzs és más

A bőrgyógyász-kozmetológus szerint alkalmazása mellett nincs szükség kívülről bevitt kollagénre sem, viszont a maximális hatás érdekében érdemes a termékeket úgynevezett mikronizált hialuronsavat tartalmazó krémmel kiegészíteni. Tökéletes választás lehet erre a célra a Diadermine Super Filler, amely nemcsak megköti a vizet, de benn is tudja tartani, így szavatolja a jól hidratált és fiatalosan rugalmas bőrt.

Diadermine Age Supreme, rúzs és más

MÉLYEN HATÓ SEJTREGENERÁCIÓ NOBEL-DÍJ NYERTES TECHNOLÓGIA ALAPJÁN 

A Diadermine egy rendkívüli tudományos felfedezést hasznosított újdonságában. Az Age Supreme készítmények az öregedés és a környezeti traumák okozta DNS-szekvenciák (aminosav sorrend – meghatározza a sejtmagban az örökletes genetikai információt) torzulását javítják, amelynek eredményeként a DNS-ről a bőr helyes aminosav-sorrendű kollagén és elasztin fehérjéket tud szintetizálni. Ez adja vissza a bőr rugalmasságát, teltségét, bársonyosságát, valamint ez tölti fel és simítja ki a ráncokat is.

Diadermine Age Supreme, rúzs és más

FIATALABB BŐR MÉLYEN HATÓ SEJTREGENERÁCIÓVAL
4.9 (98.46%) 13 votes

Kapcsolódó bejegyzések