Post Image

A C-VITAMIN SZUPEREREJE ÉRZÉKENY BŐRŰEKNEK IS JÁR

Rúzs & Más / 2018-03-09

 

A tiszta C-vitamin napjaink egyik szuperhőse az arcápolásban: az egyik leghatékonyabb összetevő a bőröregedés olyan jelei, mint a fakó arcbőr, ráncok, feszességvesztés ellen. A kor előrehaladtával arcbőrünk fokozatosan elveszíti rugalmasságát, egységes tónusát, és megjelennek az első ráncok is. Az érzékeny bőrűek gyakran úgy érzik, az ő esetükben a bőröregedés jelei még korábban megjelennek, hiszen könnyen irritálható bőrükön „minden meglátszik”. Sajnos pont ugyanezért nem mindig tudják használni napjaink leghatékonyabb anti-aging összetevőit.
A La Roche-Posay REDERMIC C innovatív formulái azonban számukra is hatékony megoldást nyújtanak a ráncok elleni küzdelemben. A C-vitamint, fragmentált hialuronsavat, mannózt és az ásványi anyagokban gazdag La Roche-Posay termálvizet tartalmazó REDERMIC C szemmel látható eredményt kínál a kisebb, mimikai ráncok eltüntetésében és a mélyebb ráncok halványításában. Hipoallergén, nem komedogén, bőrgyógyászatilag tesztelt.

La Roche-Posay REDERMIC [C]
C-vitamin bomba az arcbőrnek

La Roche-Posay Redermic C, C-vitamin, rúzs és más, érzékeny bőr

A bőrünk számára nélkülözhetetlen, ám korral egyre csökkenő C-vitamin utánpótlásáról magunknak kell gondoskodnunk. A REDERMIC C ebben is segítséget nyújt. Magas C-vitamin tartalma javítja a mikrokeringést, akadályozza a bőr kipirosodását, és serkenti a kollagénrostok újratermelődését, így járul hozzá a bőrfelszín fokozatos simításához és az arcszín egységesítéséhez. A C-vitamin antioxidáns hatása ráadásul felveszi a harcot a szabad gyökök ellen is, így elősegíti a sejtek megújulását, ragyogást kölcsönözve ezzel a bőrnek. Klinikailag bizonyított bőrkisimító hatás.
Mindennapi korrekciós és bőrregeneráló hatás C-vitaminnal, mannózzal és hialuronsavval. Külön kapható normál-kombinált és száraz bőrre kifejlesztett formula.
Ajánlott fogyasztói ára: 7 499 Ft / 40 ml

La Roche-Posay REDERMIC [C] Szemkörnyékápoló

La Roche-Posay, Redermic C, rúzs és más

Alkalmas az érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is.
Ajánlott fogyasztói ára: 6 599 Ft / 15 ml

A C-VITAMIN SZUPEREREJE ÉRZÉKENY BŐRŰEKNEK IS JÁR
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések