Post Image

ÚJ, LUXUS SZINTRE LÉPETT A GÉLLAKKOZÁS!

Rúzs & Más / 2018-09-07

Az épített körmök mögött egy rendkívül érdekes történet áll: Dr. Stuart Nordstrom-nak, egy gyakorló fogorvosnak az ötletet a körömfejlesztéshez az adta, amikor egyik páciense megjegyezte, hogy a fogászati héjak szaga emlékezteti az épített körmökhöz használt anyagéra. Röviddel ezután Dr. Stuart Nordstrom feltalálta a körömipar első monomer készítményét, amely természetes és nem sárguló – ez volt a SolarNail™. 1979-ben megalapította cégét CND™ néven, amelynek társtulajdonosa és művészeti vezetője napjainkban a lánya, Jan Arnold.

CND, Shellac Luxe, Jan Arnold, géllakk, rúzs és más

Jan Arnold segítette hozzá a márkát, hogy a kifutói körömtrend egyik legkeresettebb szépségipari vállalatává váljon, a legjelentősebb divatkreátorokkal való együttműködések által világszerte – a Libertine-től kezdve a The Blonds-on keresztül, a Ryan Lo vagy a Gareth Pugh kollekciókig. Ahol valaha a divatbemutatók a sminkre és hajra fókuszáltak, a CND™ megnyitotta az utat a körömmárkák számára, hogy a backstage-ben és a kifutón helyet kapjanak a lenyűgöző körömdizájnok és innovációk.

CND Shellac Luxe, Géllakk, körömkímélő, rúzs és más

A professzionális körömápolás globális piacvezető márkája, a CND 2010-ben megalkotta a szabadalmaztatott CND SHELLAC szolgáltatást, ami egyedülálló módon forradalmasította az iparágat. Most, 2018-ban a CND SHELLAC LUXE bemutatásával új, luxus szintre lép a géllakkozás.

Gyors szolgáltatás, egészséges körmök

Mindenki szeretne fényesre lakkozott, ápolt körmökkel ébredni nap mint nap – aki elfoglalt és kevés ideje, az különösen. Mégsem él mindenki a gél lakk adta lehetőségekkel. Mi ennek az oka? Egyrészt éppen az időhiány az, ami miatt nem jelentkeznek be a szolgáltatásra, mivel a gél lakkozáshoz sok időt hozzátesz az előző lakk leoldása és lereszelése.
Másrészt sokan féltik a körmük épségét, különösen azok, akiknek érzékenyebbek a körmei. Esetleg nem találnak az ízlésüknek megfelelő színárnyalatot. Nos, a CND SHELLAC LUXE mindhárom problémát megoldja, a luxust a gyorsabb szolgáltatással ötvözi!

CND, Shellac Luxe, Jan Arnold, géllakk, rúzs és más

Mivel csupán kétféle lakk kerül a körömre, és az összetételüknél fogva is könnyebben oldódnak, a művelet mindössze egyetlen percet vesz igénybe, az eddigi negyedórás időtartam helyett!

A premium szolgáltatás során a szabadalommal védett CND SHELLAC LUXE lakkok 65 árnyalatából választhatunk – 50 megegyezik a legnépszerűbb CND SHELLAC árnyalatokkal és 15 exkluzív árnyalatot alkottak az új formulához.
A köröm formájához idomuló, sűrű, minőségi ecset gondoskodik az egyenletes és precíz felvitelről. A végeredményt – a tökéletesen ragyogó körmöket – legalább 14 napon át élvezhetjük a köröm sérülésének kockázata nélkül!

CND, Shellac Luxe, Jan Arnold, géllakk, rúzs és más

“A CND-nél folyamatosan igyekszünk a szolgáltatásaink tempóját és minőségét növelni. Az új CND SHELLAC LUXE szint ugrást jelent az iparág számára. Ez egy prémium szolgáltatás, ami zászlajára tűzte azokat az igényeket, melyeket a körömszakértőink és a vendégeik támasztottak, azaz a gyorsabb és kifinomultabb szolgáltatást.” mondja a CND™ társalapítója és művészeti vezetője, Jan Arnold.

Minden egyes CND SHELLAC LUXE árnyalat a SHELLAC-tól megszokott magasfényű ragyogást ígér az új körömbarát formula kíméletességével ötvözve, és szabályos használat mellett a természetes köröm sérülése nélküli repedezés- és töredezésmentes, könnyed eltávolíthatósággal.

CND, Shellac Luxe, Jan Arnold, géllakk, rúzs és más

Milyen előnyei vannak a CND SHELLAC LUXE szolgáltatásnak?

Prémium szolgáltatás
– Szabadalmaztatott formula
– luxus színválaszték
– 14+ napig tart
– magasfényű ragyogás
– nem sérül a természetes köröm szabályos alkalmazás mellett

Értékes megtakarított idő
– kétlépcsős metódus
– 10-szer gyorsabb, 60 másodperces eltávolítás
– 15 perc megtakarítás a CND™ SHELLAC LUXE™ szolgáltatással

Tökéletes lakkozás képzett szakembertől
– professzionális szolgáltatás, mely csak a legjobb szalonokban elérhető

Elérhető: szeptembertől a CND Nail Lounge-nál és kiemelt partnereinél

CND shellac Luxe, rúzs és más, géllak, luxus

 

ÚJ, LUXUS SZINTRE LÉPETT A GÉLLAKKOZÁS!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések