Post Image

ÚJ ÉVSZAKHOZ ÚJ ILLAT DUKÁL?

Rúzs & Más / 2018-09-06

Új évszakhoz új parfüm? Jó ötlet, hiszen a levegő hűvösebbé válásával valamint páratartalmának változásával az illatérzékelésünk is változik. Másrészt az új évszak eltérő hangulatát is érdemes megragadnunk egy a nyáritól eltérő karakterű illattal. Nekem a nyár harsány, trópusi, energizáló illatai után ősszel jólesnek a körülölelő, puha, fűszeres illatok, amelyek a koránkelést, hűvös reggeleket, szürke nappalokat ellensúlyozzák. Az Avon újdonságai közt most két ilyen illatot is találunk.

Far Away Rebel parfüm

Avon Far Away Rebel, My Attitude, új illat, rúzs és más

A Rebel nemcsak nevével, de illatjegyeivel is jelzi, a népszerű Far Away illatcsaládon belül bizony lázadó illattal van dolgunk. Az illat megalkotói szerint a lelke mélyén mindenki vágyik arra, hogy kitűnjön a tömegből, és hogy minden nap különlegesnek érezhesse magát. Ezt az érzetet hozza el most nekünk az új Avon Far Away Rebel parfüm. A harmonikus illatkompozíció céltudatossággal és magabiztossággal vértez fel minket és segít felszabadítani a régóta bennünk szunnyadó uralkodónőt, aki csakis a saját szabályai szerint él. A Far Away Rebel parfümben a feketeribizli-likőr fanyarsága keveredik a narancsvirág aromájával, de igazán elbűvölővé az édeskés csokoládé és a sós karamell teszi, együttesen egy igazán figyelemfelkeltő kompozíciót alkotva. Ajánlott fogyasztói ára: 4 099 Ft/50 ml

Avon Far Away Rebel, My Attitude, új illat, rúzs és más

My Attitude kölni

Avon, My Attitude, új illat, rúzs és más

A My  Attitude arra bíztat, hogy mutassuk meg az egyéni stílusunkat és fejezzük ki önmagunkat. A rendkívül sokoldalú kompozícióban a fekete bors fűszeres aromája tökéletesen egészül ki a friss narancs akkordokkal. Az illatot az elegáns írisz és az édes-krémes kókusztej gazdagsága teszi igazán ellenállhatatlanná. A leszáradásában édesen fűszeres, egyedi illat még egy “poént” tartogat számunkra:  saját magunk tervezhetjük és formázhatjuk egyedivé az üvegcséjét. Írhatunk vagy rajzolhatunk rá, díszíthetjük kedvünk szerint.

Ajánlott fogyasztói ára: 3 299Ft

ÚJ ÉVSZAKHOZ ÚJ ILLAT DUKÁL?
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések