Post Image

TERMÉSZETESTŐL AZ ESTI SMINKIG GYORSAN, EGYSZERŰEN

Rúzs & Más / 2018-04-05

A dolgos hétköznapokon éppen elegendő a minimál stílusú smink, amiről csak te tudod, hogy egyáltalán viseled. Egy kis szín, ami életre kelti a természetes szépséged, egy kis “így keltem fel” varázslat. De mi történik, ha munka után jelenésed van? Akár a barátaiddal találkozol, vagy egy partyra tartasz, egy kis glamúr és ragyogás jól jön. A Miss Sporty praktikus új sminkkollekciója segít, hogy végtelenül egyszerű dolgunk legyen az átváltozással. Az irodai look-ból GYORSAN alkalmi megjelenést varázsolhatunk.

VISSZAFOGOTTÓL A HANGSÚLYOS PILLÁKIG
A munkahelyre elég, ha a szempillák éppen csak egy kis volument kapnak. A Can’t Stop The Volume szempillaspirál tökéletes választás ehhez. Reggel elég egy réteg, és már indulhatunk is. Amint végeztünk, vigyünk fel még egy réteget az extrém hatásért. Ez a mélyfekete spirál hosszú és hangsúlyos szempillákat eredményez, mégis kényelmes és könnyen kezelhető.

Miss Sporty Can't Stop the Color szempillaspirál

DESIGN A SZEMEKNEK

A szemfestés nem mindig egyszerű, ezt mindannyian tudjuk. Ezért a Miss Sporty most olyan megoldást kínál, ami rendkívül egyszerűen használható. A DESIGNER All In
One szemhéjpúder palettában mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet egy pazar szemsminkhez. Kétféle színváltozatban elérhető: Nude (barna árnyalatok – a nyitóképen) és Smoky (szürke árnyalatok).

Miss Sporty Designer Eye Palette, smoky, rúzs és más

ELŐSZÖR A MUNKÁBA…
A Primer szuper sima alapot képez és biztosítja, hogy a felvitt szín tartóssága megfelelő legyen egész napra. A négy, intenzíven pigmentált árnyalat matt és gyöngyház hatással egyaránt elérhető, így gyerekjáték lesz az árnyékolás is.

AZUTÁN ESTÉRE
Használjuk a Highlightert a szemöldökcsontra és a belső szemzugba, a hangsúlyos szemsminkért. Ezután a Gel Liner segítségével húzzunk egy tusvonalat a felső pillasor tövéhez. E kettő együtt csodásan intenzív pillantást eredményez!

TAVASZI KÖRMÖK
A Can’t Stop the Color körömlakk friss árnyalataival ami életre kelti a bennünk rejlő művészt! Használjuk a kollekció magával ragadó cukorkaszíneit akár együtt, az egyedi hatásért.

Miss Sporty Can't Stop the Color körömlakkok

Purple Gallery – Az édes lila
Candy Palette – A cukorrózsaszín
Blue Pencil – A babakék
Yellow Paint – A vidám sárga
Csak a képzelet szabhat határt a szivárványszínű tavaszi manikűrnek!

Miss Sporty Can't Stop the Color körömlakkok

TERMÉSZETESTŐL AZ ESTI SMINKIG GYORSAN, EGYSZERŰEN
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések