Post Image

ŐSZI RUHATÁR KICSIKNEK ÉS NAGYOBBAKNAK ONLINE

Rúzs & Más / 2017-09-14

Nemcsak a diákoknak csengettek be szeptember elsején, a szülőket is érinti ez a dátum. Legfőképpen a felkészülésben, beszerzésekben és az időben. Megkönnyíthetjük a bevásárlást, ha mindezt online intézzük, pár kattintás és megvan az áhított termékünk, azaz pár nap múlva hozza is a futár. Így ha időt és energiát spórolnál, az Answear.hu-n megoldhatod gyermekeid őszi ruhatárának a felújítását.

Mindig kell egy nadrág!

Vagy kettő. A legjobb, ha a farmer mellett egy-egy szövetnadrág is megtalálható a fiúk ruhatárában, amihez a póló és ing kombó az ajánlott viselet. A vicces feliratos felsők alap darabok, ezekhez választhatunk klasszikus kockás vagy egyszínű ingeket.

Answear.hu

Jön a hideg!

A hideg reggelekre gondolni sem jó, de ha időben beszerzed a gyerek őszi dzsekijét, nem érhet meglepetés, ha jön a rossz idő. A mellény is praktikus választás, ezt nagyon kedvelik a gyerekek, mert melegíti a derekat, de nyugodtan futkározhatnak az udvaron, nem zavarja őket a nagykabát.

Menő rockerek

A feliratos pólók és pulcsik minden évben újabb és újabb motívumokkal örvendeztetnek meg. Az aktuális mesehősök mellett még számos figura megtalálható a ruhákon. Ősszel a szarvasok, őzek, rókák teret nyernek, kiszorítva a nyáron oly divatos trópusi flamingókat, kakadukat a pólókról. De ami igazán trendi a gyerekruhákon, azok a  zenészek, rock bandák – most ők a legkelendőbbek a felsőkön.

Answear.hu

Cipőből csak a minőségit!

A gyerekek nőnek, mint a gomba, ami nagyon jó, de újabb és újabb cipőket  beszerezni, szinte kéthavonta nem egy leányálom. A legfontosabb szempont, hogy jó minőségű lábbeliket válasszunk, mivel ezek kímélik a gyerek lábfejét és kényelmesebb viseletet biztosítanak egész nap a suliban.

Ünnepre készen

Az ünneplő ruhákat ellenőrizni kell, hogy még megfelelő-e a méret, mert nincs annál nyomasztóbb, amikor a reggeli rohanásban döbbenünk rá, hogy a gyerek kinőtte az ünneplő ingét.

A táska a mindennapok része

Minél nagyobb a gyerek, annál fontosabb, hogy milyen az iskolatáskája. Jobb ha itt közösen döntünk, mert az esztétikai szempont mellett a praktikum is nagyon fontos. Azaz beleférjen a munkafüzet is, és ne gyűrődjenek a könyvek. Az Answear.hu-n széles hátizsák kínálatból válogathatnak a nebulók és a szülők.

Answear.hu

Képek, kiegészítők: Answear.hu

Mentés

Mentés

ŐSZI RUHATÁR KICSIKNEK ÉS NAGYOBBAKNAK ONLINE
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések