Post Image

MAI NAPON ISMÉT ELINDULT A NU SKIN KARÁCSONYI VÁSÁRA!

Rúzs & Más / 2016-12-01

A Nu Skin karácsonyi vásár idén is megrendezésre kerül immár negyedszer az európai, közel-keleti és afrikai régió 24 országában, köztük itthon is! Ez a varázslatos online vásárlási élmény nap mint nap új, 7:00 órától éjfélig tartó ajánlattal várja a látogatókat, akik a vállalat ez alkalomra kiválasztott bőrápolási és étrend-kiegészítő termékei mellett a legújabb tervezésű logós tárgyak közül is válogathatnak.
Az ünnepi időszak fontos feladata a vásárlás. Ez a lehető legjobb alkalom arra, hogy a Nu Skin karácsonyi vásárba ellátogatva saját magunknak és szeretteinknek is kedveskedjünk a Nu Skin elsőosztályú termékeivel. A vásárban karácsonyig minden nap egyedülálló, külön az ez alkalomra kiválasztott termékeket vagy exkluzív ajándéktárgyakat tartogató ajánlatot fedezhetünk fel. Csapjunk le rájuk, amíg nem késő, hiszen minden új meglepetés csak pár órán át és korlátozott mennyiségben érhető el. „Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a Nu Skin exkluzív logós tárgyait egykettőre elkapkodják!” ̶ avat be a Nu Skin EMEA marketingigazgatója, Michel Van Velthoven.

Nu Skin karácsonyi vásár

A karácsonyi vásár mesebeli látképe

Hol található?
Egyszerű, mint az egyszeregy: a karácsonyi vásárra a www.nuskin-wintervillage.com weboldalon látogathatunk el.

Milyen ajánlatok várnak?
A Nu Skin karácsonyi vásár termékpalettája a Nu Skin és Pharmanex (bőrápolási és étrend-kiegészítő) termékcsaládokból került ki. A Nu Skin termékszakértői kimondottan az évszakhoz fűződő igényeket szem előtt tartva válogatták ki őket. Ezek a termékek vonzó, kedvezményes áron kaphatók, promóciós ajándékok, valamint a termékekre kínált 30%-os, illetve a szállítási költségre érvényes 70%-os kedvezmény kíséretében. A karácsonyi vásár ajánlatai között szerepelnek újonnan tervezett promóciós ajándékok is.

Hogyan működik?
A karácsonyi vásárt kirakatokon keresztül járhatjuk be. A kirakatokban látható az előző napi ajánlat, az aktuális ajánlat, illetve a következő napi ajánlat – melyet egyelőre rejtély fed. Ne maradjunk le semmiről, látogassunk vissza minden nap az aktuális meglepetés megismeréséhez!

Mikor?
Az első ajánlatról december 1-jén hull le a lepel. Ezt követően egészen 2016. december 25-ig minden nap új ajánlattal várnak.

MAI NAPON ISMÉT ELINDULT A NU SKIN KARÁCSONYI VÁSÁRA!
4.9 (98%) 10 votes

Kapcsolódó bejegyzések