Post Image

NEM A TÖKÉLETES, HANEM A VALÓDI ANYUKÁK BABAÁPOLÓI

Rúzs & Más / 2018-10-09

A DOVE új termékcsaládját egy nagyon szimpatikus felütéssel vezette be: “Az igazi anyukák nem tökéletesek – annál sokkal többek.”
Hatalmas nyomás nehezedik kívülről és belülről egyaránt az új édesanyákra, hogy az első perctől tökéletesen csináljanak mindent, ami kisbabájukkal kapcsolatos. Nézzétek mia következmény számokban:

Baby Dove, babaápolás, babakozmetikumok, rúzs és más

A kismamákra zúduló rengeteg – gyakran egymásnak ellentmondó – jótanács teljesen megazavarhatja őket, a folyamatos kritikai megjegyzések alááshatják az önbizalmukat. De csak, ha azt hiszik, hogy a babájuknak tökéletes anyukára van szüksége. Ez azonban egyáltalán nem igaz, és ez nemzedékről-nemzedékre beigazolódik. A hús-vér édesanyák hibáznak és sokszor sírnak és néha úgy érzik hogy feladják – de végül nem adják fel, és megoldják, és tanulnak a babájuktól, és megtanulják a babájukat. De mindez lényegtelen ahhoz a hatalmas szeretethez képest, amit adni képesek a gyermeküknek és valójában semmi más nem számít. Ahelyett, hogy a tökéletességgel nyomasztanánk magunkat élvezzük inkább a kismamaság minden új kihívását, a babánkkal eltöltött soha vissza nem térő időket.

Baby Dove, babápolás, babakozmetikum, rúzs és más, valódi anyukák

A Dove hisz abban, hogy nincsenek tökéletes szülők, sem tökéletes út a gyermekek nevelésére – csak valódi anyukák és apukák, akik a legjobb tudásuk szerint gondoskodnak az újszülöttekről. Ez a gyengéd törődés éppen az, amire a kisbabáknak szükségük van – a Baby Dove termékei ebben támogatják a szülőket.

A Baby Dove  arra szeretné bátorítani az újdonsült anyukákat és apukákat, hogy legyenek magabiztosak a választásaikban, döntéseikben, hallgassanak a megérzéseikre, és gondoskodjanak a gyermekükről úgy, ahogy a legjobbnak látják. A sok útmutatás között végső soron az a legfontosabb, hogy a kisbabák biztonságban, egészségben és szeretettel körülvéve nőjenek fel.

Baby Dove, babápolás, babakozmetikum, rúzs és más, valódi anyukák

Ehhez hozzátartozik a bőrápolás is – a Baby Dove fürdetők, a könnymentes sampon, a testápolók és a törlőkendők finoman ápolják és hidratálják a babák érzékeny, vékony bőrét, mely könnyen veszít a nedvességből. A Baby Dove megbízható összetevői az újszülöttek bőrének különleges igényeire
szabottak, gyengédek, azonban intenzíven hidratálók. Minden termék bőrgyógyász, szemész- és gyermekorvos által tesztelt, valamint hipoallergén.
A márka biztosítja, hogy az összetevők az egyes országok és a saját, maga által támasztott, szigorú szabályoknak is megfelelőek legyenek.

A gyengéd fürdetők és testápolók tetőtől-talpig ápolják a babák bőrét, így az anyukáknak már csak arra kell koncentrálniuk, hogy az együtt töltött
időt csodálatos élménnyé varázsolják a gyermekük számára.

Baby Dove, babápolás, babakozmetikum, rúzs és más, valódi anyukák

 

NEM A TÖKÉLETES, HANEM A VALÓDI ANYUKÁK BABAÁPOLÓI
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések