Post Image

3,2,1 – SZANDÁLSZEZONRA FELKÉSZÜLÉS INDUL!

Rúzs & Más / 2024-04-03

A vártnál gyorsabban köszöntött be idén a meleg, mindjárt itt a szanálszezon, így nem késlekedhetünk tovább! Itt az ideje formába hoznunk lábunkat, hiszen egyik pillanatról a másikra a nyárban találhatjuk magunkat, amelyet biztosan nem szeretnénk megviselt lábakkal kezdeni. Károlyfi Edit, az AVON Szépégszakértője elárulta nekünk, hogyan varázsolhatjuk kifogástalanná a hűvös időtől és téli csizmánktól megviselt lábunkat, hogy akár már az első meleg napokon is bátran viselhessük kedvenc papucsunkat.

„A hosszú hideg hónapok után természetes, hogy lábunk nincs a legjobb formájában, könnyen alakulhattak ki rajta bőrkeményedések, vízhólyagok, amelyek eltántoríthatnak minket attól, hogy szandálra váltsunk a meleg napokon. De nem kell kétségbe esnünk, most még van elég időnk arra, hogy kifogástalan állapotba hozzuk a bakancsszezontól megviselt lábainkat. Kedvenc lábápolási rituálém elvégzésével azonnal látványos eredményeket érhetünk el” – nyugtatott meg minket Károlyfi Edit.

Lábápolási rituálé lépésről- lépésre

Lábápolási rituálénk első lépéseként a zárt cipők okozta bőrkeményedések eltávolítására kell koncentrálnunk. Ahhoz, hogy sarokreszelőnkkel vagy elemes lábradírozónkkal a leghatékonyabb módon szabadulhassunk meg a nem kívánt bőrkeményedésektől, érdemes felpuhítanunk bőrünket. Ezt könnyedén megtehetjük egy kellemes 10-15 perces, 37-39 °C-os lábfürdővel, vagy akár az Avon Footworks Hámlasztó lábpakolással, amely egy praktikus zokniban rejti az értékes összetevőket. Glikolsavval segít felpuhítani bőrünket, aloe verával pedig frissíti és regenerálja is lábfejünket.

avon, szandalszezon, labapolas, labkrem, pedikur, ruzs es mas, labapolasi rituale

Miután bőrünk felpuhult, második lépésként a bőrkeményedések leradírozása következik, amelyhez a szakértő első sorban elemes lábradírozó eszközt ajánl, hiszen ezekkel tökéletes alapossággal távolíthatjuk el akár az erősebb bőrkeményedéseket is. Ezt követően érdemes egész lábfejünket átdörzsölni egy gyengéd lábradírral, így varázsolva még simábbá talpainkat. Károlyfi Edit ehhez leggyakrabban az Avon Footworks bőrlágyító lábradírt használja, amely természetes habkő és dióhéj szemcsékkel alaposan, de kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket.

avon, szandalszezon, labapolas, labkrem, pedikur, ruzs es mas, labapolasi rituale

Bőrünk alapos, de kíméletes radírozását követően, langyos vízzel öblítsük le lábunkról a bőrradírt, majd szárazra törlés után masszírozzunk lábápoló krémet a teljes lábfejünk bőrébe. Károlyfi Edit kedvence az Avon Footworks intenzíven hidratáló lábkrém, amely a legszárazabb bőrt is mélyen táplálja. Rendszeres használata mellett nem kell aggódnunk a bőrkeményedések megjelenésétől, hiszen folyamatosan puhítja és kondicionálja lábunkat.

avon, szandalszezon, labapolas, labkrem, pedikur, ruzs es mas, labapolasi rituale

Lábápolási rituálénk utolsó lépéseként pedig vágjuk formára, finoman polírozzuk át és lakozzuk ki egy nude lakkal körmeinket, hogy akármilyen hangulatban is kap el bennünket a szandálszezon, minden ruhánkhoz tökéletesen passzolhasson színvilága.

„A szép, ápolt lábak titka a rendszerességben rejlik” – szögezte le a szakértő. „Ahhoz, hogy még az első meleg napok előtt búcsút inthessünk a megvastagodott bőrnek, és hosszú távon érhessünk el szép eredményeket elengedhetetlen, hogy rendszeresen és gondosan ápoljuk lábfejünket. Habár kedvenc lábápolási rituálém elvégzésével azonnal látványos eredményeket érhetünk el ahhoz, hogy lábunk szépégét és puhaságát hosszú távon is élvezhessük érdemes 1-2 hetente megismételnünk a teljes rutint, ezen felül pedig minden este hidratálnunk talpunkat.”

Az anyaghoz kapcsolódó termékek:

  • Avon Footworks Hámlasztó lábpakolás glikolsavval és aloe verával 1799 Ft
  • Avon Footworks bőrlágyító lábradír 999 Ft
  • Avon Footworks intenzíven hidratáló lábkrém 999 Ft

 

Kapcsolódó bejegyzések