Post Image

GÉLLAK ÚJDONSÁG A LEGRAGYOGÓBB SZÍNEKBEN

Rúzs & Más / 2017-10-17

A géllakkok piacán piacvezető CND™ professzionális körömápolási márka most 53 új, személyre szabott, ellenállhatatlanul vonzó, a szivárvány minden színében tündöklő géllakkal rukkolt elő. Milánótól Moszkván át Macau-ig minden géllakk iránt rajongó vágyát kielégíti az új CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish. Az élénk, figyelemfelkeltő színek mellett nem elhanyagolható a kéthetes tartósság sem.

CND Creative Play NAil Polish géllak

“Annak a nőnek, aki annyira társasági ember, hogy a naptára nem tud lépést tartani vele a megbízható géllakk – amelyben bízhat, hogy a körmei mindenkor csodálatosan nézzenek ki – egyszerűen életmentő és szükséges” – mondta Cherie Pollard, a Global Team CND™ tagja. “Ha hibátlan manikűrre vágysz, amely lenyűgöző színekben pompázik és tartós, kérd a legjobbat, kérd a CREATIVE PLAY ™ géllakkot és partizz tökéletesen!”

Nem lesz nehéz dolgunk, ha meg szeretnénk találni a számunkra legvonzóbb árnyalatot és textúrát: több tucatnyi színből és effekt lakkból lehet válogatni. Nem kell félni, még az egy héten át tartó fesztiválok alatt sem esik baja a körmöknek, a CND™ tudományosan bevált formulája lepattogzás mentes és minimum 14 napos viseletet biztosít.

A magyarországi forgalmazó a CND Nail Lounge szalonjában került bemutatásra a géllak újdonság, ahol az összes ragyogó színnel megismerkedhetünk. Érdemes benézni az Ó utcai üzletbe, ahol a lakkok mellett beszerezhetjük az évtizedek óta zsinórban díjnyertes Solar Oil körömápoló olajat, ellenállhatatlan illatú kézápolókat és mindent, amire a manikűrhöz szükségünk lehet.

CND Creative Play NAil Polish géllak

A 3 lépés a csillogó géllakkos körmökért:

Erős kezdés: A CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Base Coat alaplakk szépen megalapozza a manikűrt vagy a pedikűrt, hogy az 14+ napig tartós legyen.

Vibráló folytatás: A lakkok mikropigmentekkel rendelkeznek az ultraszuper intenzitású színekért, kezdve a klasszikus pirostól és a rózsaszíntől, a menő lilán és kéken át a feltűnő zöldig és sárgáig. Nemcsak a színek különlegesek, de az effekt lakkok is: krémes, metálos, gyöngyházas, szatén, holografikus glitteres, metál glitteres és színjátszós.

Hosszantartó fény: Végezetül a magasfényű fedőlakk jön, a CREATIVE PLAY™ Gel Polish Top Coat, amely ellenállóvá teszi a körmöket.

Mentés

GÉLLAK ÚJDONSÁG A LEGRAGYOGÓBB SZÍNEKBEN
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések