Post Image

SZÉPÍTÉSZET A DERMALUXNÁL LÉZERREL, MÁSKÉPP

Rúzs & Más / 2017-05-22

Dr. Szabó Olga meghívására a minap jártam a Dermalux Lézergyógyászatban és ott elegyedtem beszélgetésbe a bőrgyógyász és lézerspecialista doktornővel arról, hogy miben különbözik egyik lézeres kezelés a másiktól. Nagyban!

Rengeteget hallhatunk-olvashatunk lézeres bőrfiatalító illetve intimlézeres kezelésekről, amelyek a kollagéntermelés serkentése által fejtik ki hatásukat. A Dermaluxnál azonban egy rendkívül különleges géppel kezelnek, mely képes az egyébként ablatív (azaz bőrsérülésekkel járó) erbium lézert non-ablatív impulzus hosszúságúvá alakítani. Ez azt jelenti, hogy az erbium lézer a Fotona arcfeszesítő illetve intimlézer kezelések során úgy hatol át a bőrön vagy a nyálkahártyán, hogy nem okoz felszíni sérülést, így fájdalmat sem, ugyanakkor hatalmas energiával hat a bőr mélyén a kötőszövetekre – pontosan ott, ahol arra szükség van!

Fotona lézer

Ennek a fantasztikus tulajdonságnak köszönhető, hogy a Fotona 3D és 4D arckezeléseket két irányból is elvégzik: a bőrfelszín irányából valamint a szájüregen keresztül a nyálkahártya felől. Emiatt a kezelés sokkal hatékonyabb, mivel valóban 3D-s mátrixot hoznak létre a kötőszöveti sérülések, ezáltal a megereszkedett arckontúrokat felhúzza. A gép kétféle lézerrel dolgozik – a már említett módosított erbium lézer mellett a neodínium jag lézer a kötőszövet más mélységében nyelődik el, ahol a kollagén termelődését serkenti. A Fotona 4D kezelésnél az előbbiekhez még egy bőrfelszín megújítás is hozzáadódik, mely frissé és üdévé teszi a megjelenést, a bőrt pedig rendkívül befogadóvá az arcápolók hatóanyagai iránt.

Fotona kezelés

Ebből kiindulva a bőr intenzív ápolása érdekében javasolt a lézerkezeléseket kiegészíteni tű nélküli mezoterápiával – ezt a kezelést most a Dermalux ajándékba adja! Még egy okkal több, hogy a Fotona 3D vagy 4D kezeléseket kipróbáljuk.
A lézeres arcfiatalítást két, alkalmanként 1-1,5 órás kezelésben végzik, melyek nem járnak gyógyulási idővel, csupán múló bőrpírral. A végeredmény a fiatalos arckontúrok visszanyerése, természetes úton, a bőr állagának tömörödése, javulása által. 

Végre egyre kevésbé számít tabu témának a hüvely szűkítése, fiatalítása, az inkontinencia és a hüvelyszárazság kezelésének lehetősége. A kor előrehaladtával, a szülés vagy változó kor következtében kialakuló problémákkal nem kell együttélnünk, amikor már a legkisebb kellemetlenséggel sem járnak a lézeres kezelések. Ebben az esetben is rendkívüli előnyt jelent a Fotona különleges erbium lézere, mely nem okoz hegesdést a hüvely felszínén. A klinikán két szülész-nőgyógyász szakember közül is választhatunk: egy óriási tapasztalattal rendelkező úr, Dr. Teremi Ferenc és egy kedves, empatikus hölgy Dr. Pop Andrea végzik a lézeres intimkezeléseket.

Fotona intimlézer

Dr. Szabó Olga célja az volt, hogy egyszer a létező legjobb lézeres készülékkel kezeljen és 20 éves lézeres tapasztalattal a háta mögött most úgy érzi, a Fotona géppel elérte célját. A gép, mellyel rendkívül finoman lehet hangolni a kezeléseket,  az említetteken kívül érkezelésre, szőrtelenítésre vagy horkolás kezelésére szintén kiválóan alkalmas a szájpad szöveteinek feszesítésével. Ez utóbbi az alvásminőség és a családtagok életminőségének javítása mellett nagy fontossággal bírhat az alvási apnoé tüneteinek enyhítésében.  Bővebb információ: www.dermalux.hu

Dr. Szabó Olga

Dr. Szabó Olga

 

SZÉPÍTÉSZET A DERMALUXNÁL LÉZERREL, MÁSKÉPP
4.6 (91.11%) 9 votes

Kapcsolódó bejegyzések