Post Image

ŐSZINTÉN A LEGÚJABB TRENDEKRŐL AZ ESZTÉTIKAI KEZELÉSEKBEN

Rúzs & Más / 2024-03-26

A tavaly egy izgalmas kerekasztal-beszélgetéssel nyitott meg a belvárosi Zenon Clinic, amiről itt a Rúzs és Más-on is beszámoltunk. Most a klinikán ismét különleges nők osztották meg gondolataikat a nőkkel szembeni elvárásokról, szépségideálokról és az esztétikai beavatkozásokról. Axente Vanessza modell és Szentesi Éva írónő Dr. Hegedűs Beátával, a Zenon Clinic esztétikai orvosával es bőrgyógyász szakorvosjelöltjével  beszélgetett a szépségharmonizálás legújabb trendjeiről, anti-aging kezelésekről és több, a nők jelentős részét érintő orvosi kérdésről, amelyekről sokan nem mernek kérdezni. A természetes szépség mibenlétéről és a nőkre nehezedő elvárásokról és szépségideálokról, az öregedés megelőzéséről és lassításásáról is szó esett a tavaly nyílt Zenon Clinic rendhagyó beszélgetésén, ahol az is kiderült, hogy pontosan mikor és mire jó a botox és mi a szerepe a hialuronsavas feltöltésnek.

Így őrizhetjük meg sokáig fiatalos vonásainkat

Ma már sokan egyre fiatalabb korban elkezdik a prevención alapuló öregedés lassítást, azaz a prejuvenációt. Azok a huszonéves fiatalok, akik szeretnék megőrizni fiatalos megjelenésüket elsősorban az életmóddal, étkezéssel és a megelőzéssel tesznek az anti-agingért, de egyre népszerűbbek bizonyos nem-invazív orvos esztétikai eljárások is, mint például a dermális töltőanyagok, lézeres bőrfiatalítás     , mikrodermabrázió, vegyi hámlasztás. Az esztétikai kezelések közül a szépségharmonizálás, a korrekció, az arc vonásainak kiemelése népszerűek. Olyan minimál-invazív beavatkozások tartoznak ebbe a körbe, ahol nincs altatás és vágás. Ilyenek például a szálazások, hialuronsavas töltések vagy a botox injekciók is. „Olyan szépészeti vagy anti-aging beavatkozások ezek, ahol nincs komolyabb behatás, a páciens nem esik ki hosszabb időre a mindennapi életből, nincs hosszú felépülési idő, viszont ennek ellenére is látványosak az eredmények. Az orvos-esztétika prevenció, kisebb korrekciók esetén jöhetnek szóba, amikor nem indokolt komolyabb beavatkozás” – tette hozzá Dr. Hegedűs Beáta, esztétikai orvossal es bőrgyógyász szakorvosjelölt.

 Ezeket a kezeléseket muszáj kipróbálni!

Az online terjedő szépségtrendek és bőrápolási rutinok mellett a korszerű berendezések és személyes igényekre szabott kezelések forradalmasították az orvosesztétikát az utóbbi években. A Zenon Clinic konzultációjában például kulcsfontosságú az Observ arcdiagnosztikai gép, ami teljes körű      információt ad a bőr és az arc állapotáról. Ez az eszköz segít, hogy a bőrük állapotának tökéletesen megfelelő ellátást kaphassanak a páciensek. 

zenon, zenon clinic, klinika, komplex szolgatltatas, ruzs es mas, esztetika, nogyogyaszat, holisztikus, dietetikus, pszichologus, in body, morpheus 8, observ, arcdiagnosztika, testelemzeszenon, zenon clinic, klinika, komplex szolgatltatas, ruzs es mas, esztetika, nogyogyaszat, holisztikus, dietetikus, pszichologus, in body, morpheus 8, observ, arcdiagnosztika, testelemzes

Observ arcdiagnosztikai készülék

Egyedülálló eredményeket biztosít a Morpheus 8, egy berendezés, amivel mikrotűs rádiófrekvenciás arc és test feszesítést végeznek a pácienseken. Ez a modern rejuvenációs technológia azonnali ránctalanító, kollagén stimulációs hatással bír. A mikrotűk behatolási mélységét egyéni problémákhoz alakítják és személyre szabják. Ez a kezelés egyúttal fokozza a bőr kollagén és elasztin termelését is.

Meg kell tanulnunk értékelni, ami adatott

„Az igazi szépség belülről fakad, és az önbizalmon, a lelki jólléten és a belső harmónián alapul. Fontos, hogy megfelelően kezeljük a külső elvárásokat, és ne hagyjuk, hogy azok alapvetően befolyásolják értékrendünket és önértékelésünket. Ahelyett, hogy trendek vagy szépségideálok irányítanák életünket, hallgassunk a belső iránytűnkre, amely segít megtalálni az egyensúlyt és az autentikus énünket – vallja Dr. Hegedűs Beáta, a Zenon Clinic esztétikai orvosa. Az apró korrekciók, a vonások harmonizálása vagy bőrhibák halványítása legfeljebb segíthet abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Fontos azonban, hogy ezeket a változtatásokat ne azért tegyük, hogy megfeleljünk másoknak, hanem a saját boldogságunkért és jóllétünkért.

“Meg kell tanulnunk máshogyan tekintenünk a saját öregedésünkre. Egy hosszú súlyos betegség után értékelem a ráncaimat, örülök, hogy hamarosan negyven leszek és egészséges vagyok, és ugyanilyen reménnyel tekintek az ötvenes, hatvanas éveimre.” – mondta Szentesi Éva, írónő 

„A Zenon Clinicet a prémium felszereltsége és szakmai háttere mellett orvosainak szemlélete különbözteti meg leginkább más intézményektől. A klinika szakemberei holisztikusan, test és lélek egységében közelítik meg az egészségmegőrző vagy esztétikai kezelésekre érkezők igényeit.” – egészítette ki      Sárospataki Kitti, a Zenon Clinic alapítója és ügyvezetője.

zenon clinic, esztetikai kezeles, szepsegharmonizalas, non invaziv, beavatkozas, axente vanessa, ruzs es mas, borgyogyasz, klinika

A Zenon Clinicről

A nemzetközi színvonalú, komplex szolgáltatási portfólióval rendelkező orvosi és esztétikai központ, Budapest szívében, az impozáns Fashion Street-en kapott otthont. A klinika elegáns környezetben várja vendégeit, a legmagasabb szintű prémium szolgáltatáspalettával, legyen szó lézeres eljárásokról, orvos-esztétikai kezelésekről, plasztikai beavatkozásokról, alakformálási módszerekről, kozmetológiai kezelésekről, professzionális bőrápolási tanácsokról, vagy egészségmegőrzésről.

zenon, zenon clinic, klinika, komplex szolgatltatas, ruzs es mas, esztetika, nogyogyaszat, holisztikus, dietetikus, pszichologus, in body, morpheus 8, observ, arcdiagnosztika, testelemzes

https://zenonclinic.hu/

Kapcsolódó bejegyzések