Post Image

BOTRÁNY VAN GAULTIER HÁZA TÁJÁN!

Rúzs & Más / 2017-10-10

Ha botránykeltésről van szó, Jean Paul Gaultier-nak, a divattervezés fenegyerekének nem kell a szomszédba mennie. Amihez Gaultier nyúl, könnyen botránnyá válhat – különösen, ha annak is szánta…
Szoknyába öltöztette a férfiakat: Botrány!
Kúpmelltartót adott Madonnára: Botrány!
Az utcáról hívott nőket és férfiakat a kifutóra. Botrány.
Elsőként utasította el a nemek közötti határokat: Botrány.
A ’88-as tavaszi/nyári kollekciót úgy nevezte “A gondnok a lépcsőházból”: Botrány.

Röviden: mindig unalmasnak tartotta, ha valami “politikailag korrekt”. Jean Paul Gaultier mindig is tudta, hogyan csináljon botrányt.
Magától értetődő, hogy ő alkotta meg a Botrányt, azaz a Scandal-t.

PIGALLE

Üdvözöljük ezen a felvillanyozó bujálkodáson a Pigalle-on! Éjszaka van. Az éjszaka sötétsége sokkal színesebb. Veszítsd el a fejed, és hagyd hátra az erkölcsöket. Veszítsd el a kontrollt, és meglátod jól érzed majd magad. Éld át, hogy egy kis botrány rendkívül szórakoztató tud lenni, miközben még új barátokat is szerzel.

Jean Paul Gaultier Scandal

BOTRÁNY, AZAZ SCANDAL

És itt a Botrány, a Scandal, az illat a nőnek, aki szabad és erős. Nappal a miniszterünk túlságosan is komoly, aki aktákba dugja a fejét. Éjszaka Madame La Minisért egy izgalmas, pimasz éjjeli bagoly, aki mozgásban tanulmányozza éjszaka “aktáit”, mintsem a hóna alatt hordja őket. Két világ, ami elkülönülhet egymástól… mindaddig, amíg egy paparazzi le nem fotózza, és elterjeszti az interneten… Botrány!

Jean Paul Gaultier Scandal

CSOMAGOLÁS

Áhh, a megjelenés… – újra és örökké – a legkultikusabb konzervdoboz a világon. De ez alkalommal bársonnyal van borítva. Nappal rózsaszínnek látjuk. Éjjel egyesek érintéssel ismerik fel. Mindkét esetben emlékezetes az élmény.

Jean Paul Gaultier Scandal

AZ ÜVEG

Az üveg très chic. A folyadék rózsaszín, nőies, közvetlen, púderszerű. Az elmúlt 20 évben Jean Paul Gaultier parfümjeinek csak a felsőtestét láthattuk. Azok számára, akik eddig azt kérdezték hol vannak a lábak, hát itt vannak!

A lábak az ég felé mutatnak a kupakon, hirdetve a Botrányt. Igen, sokkoló lehet azoknak, akik könnyen megdöbbennek; egyesek pedig könnyen elveszthetik a fejüket.

A Scandal alakja élvezetet közvetít. A Gaultier üvegek eddig felsőtestek voltak, most itt vannak a lábak! Ezek a lábak emlékeztetnek minket arra, hogy micsoda mulatság elmerülni a párizsi éjszakában.

Jean Paul Gaultier Scandal

AZ ILLAT

A parfüm szívjegye maga az élet. Nappal mézes, friss és étvágygerjesztő, amiben tisztán érződik a gardénia és a vérnarancs. Jellegzetes, ellenállhatatlan és majdnem elérhetetlennek tűnik; felidézi a gyerekkort. Éjjel az érzéki és csábító méz keveredik a pacsulival. De a nap végére a nappal és az éjszaka együtt van jelen, csábító üzenetet közvetítve.

Jean Paul Gaultier Scandal

Az illat megalkotója: Daphne Bugey (Fabrice Pellegrin és Christophe Raynaud segítségével).

A FILM

„A Botrány parfümje, ami rettentően kifejező…” Jean Paul Gaultier

Megvásárolható: Müller, Douglas, Marionnaud üzletekben és a kiemelt magánparfümériákban. Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Termékskála és árak:

Jean Paul Gaultier SCANDAL Eau de Parfum 80ml – 34.000Ft
Jean Paul Gaultier SCANDAL Eau de Parfum 50ml – 25.900Ft
Jean Paul Gaultier SCANDAL Eau de Parfum 30ml – 17.900Ft

Mentés

Mentés

BOTRÁNY VAN GAULTIER HÁZA TÁJÁN!
4.6 (92%) 5 votes

Kapcsolódó bejegyzések