Post Image

KELL EGY ÚJ KABÁT! VAGY INKÁBB KETTŐ?!

Rúzs & Más / 2017-12-08

Téli öltözetünk leglényegesebb darabja, a kabát is lehet színes, divatos, változatos viselet – ezt bizonyítja az Answear zavarbaejtő kínálata, ahol 1600 féle kabát közt válogathatunk! Most érdemes új kabátot venni, mivel a rendkívül gazdag idei kínálat fantasztikus akciók keretében hétről hétre válik egyre elérhetőbbé egészen karácsonyig az Answear.hu oldalain. Ilyen engedényekkel már nemcsak egy kabátot dobhatunk a virtuális kosarunkba, hanem akár kettőt is! Dzsekiket, rövid kabátokat már akár 4000 Ft-tól, hosszú, vastag kabátokat 7000 Ft-tól kínálnak jelenleg, de nap mint nap érdemes az oldalra benézni újabb akciókért. Induljon a shoppingolás!

Szövet, az örök
Az elegánsabb öltözék elmaradhatatlan kiegészítője a szövetkabát. Ám idén itt is van egy kis huncutság: feliratok, érdekes szabások tehetik vagányabbá akár a klasszikus katonakabátot.

Answear.hu kabátvásár

Puha és színes

Answear.hu kabátvásár

A szürke, fagyos hidegben üdítő látvány a színes pufikabát. Idén minél vagányabb színeket viselsz, annál trendibb vagy.

Mégis bunda a bunda!

Answear.hu kabátvásár

A szőrme tavaly kezdte meg hódító útját. Idén már csatákat nyer, mert lassan mindenki szekrényében ott lesz egy szőrme bunda!

Hímzett motívumok

Answear.hu kabátvásár

A hímzés teljesen elborította az őszi téli ruhatárunkat – ez alól a kabátok sem kivételek. És milyen szete gyönyörködtető egy-egy virágmotívum felbukkanása a hóesésben!

Bármilyen stílusban, fazonban vagy színben keressünk kabátot, az ideális biztosan ott vár ránk 1600 társa között. Mutatjuk a Rúzs és más rendkívül nőies kedvencét, az alábbi képen középen:

Answear.hu kabátvásár

képek: Answear.hu

KELL EGY ÚJ KABÁT! VAGY INKÁBB KETTŐ?!
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések