Post Image

HÍREK A YAMUNA HÁZA TÁJÁRÓL

Rúzs & Más / 2018-06-11

Néhány napja a sok-sok nemzetközi szépségápolással foglalkozó márka mellett egy magyar termékeket forgalmazó cég is díjat nyert: a Cosmo Beauty Awards fürdőtermékek kategóriájának közönségdíját hozhatta el a Yamuna cég a CsupaSzív fürdőbombáért.

Yamuna csupaszív fürdőbomba, rúzs és más

A márkát még mindig sokan nem ismerik, de akik ismerik, egy-kettőre a rajongójává válnak. A Yamuna az elmúlt 15 évben leginkább az értékteremtésre, a termékek fejlesztésére koncentrált és nem a márka ismertté tételére. Rendületlenül hittek azonban a gyógynövények erejét a legmodernebb technológiai vívmányokkal ötvöző készítmények erejében. A tulajdonos, Kajtár Zsolt a magyar természeti kincseket szerette volna kozmetikumban megtalálni, de miután nem talált az elképzeléseinek megfelelőket, maga kezdett szappanfőzésbe otthonában, Somogyvámoson. Zsolt gyógynövényes szappanokat készített, amelyet aztán vásárokban kezdett árulni. Mindenféle hirdetés és reklám nélkül. A vásárlók pedig csak jöttek, jöttek, az elkészítendő szappan adagok pedig nőttek. Elindult egy sikettörténet. De mára ez már történelem, hisz azóta a legtöbb masszőr Magyarországon Yamuna olajakkal masszíroz.

15 év alatt persze sok minden történt. Zsolt kiköltözött a konyhájából és a kaposvári gyárban születnek meg a Yamuna termékei, ezzel munkát adva sok-sok lelkes magyar kollégának. Közben történetük a határon túlra is átnyúlt, egy-két környező országba is eljutottak a Yamuna finomságai. A hazai márka igyekszik az értékteremtés és a természet szeretetének filozófiáját mind több helyre eljuttatni.

A Yamuna újdonságairól itt a Rúzs és Más-on is olvashatnak: a Feszesítő gélről zöld tea és zöld kávé kivonattal vagy az Unikornis epres limitált kiadású kollekcióról.

A rendkívül népszerű Yamuna olajok most két új taggal is bővültek, amelyek ha akarjuk fürdőolajként teszik a kádfürdőnket wellness élménnyé vagy testolajként elbűvölő illatot és puhaságot adnak a bőrünknek.

A Yamuna Levendulaálom fürdő- és testolajban a növényi olajak ápolják és táplálják a bőrt. Fürdéskor és zuhanyzáskor is bevethető, puhább, bársonyosabb bőrt eredményez. A levendula illata pedig ellazít, kikapcsol.

Yamuna Levendula álom testolaj, rúzs és más

A Yamuna Szőlőmámor fürdő- és testolaj szőlőmagolajjal antioxidánsok segítségével segít megőrizni a bőr rugalmasságát, késleltetni az öregedést. A szőlő illata isteni, édes, a régi Traubisodához hasonlatos. Merülj el egy kádnyi szőlőben!

Yamuna Szőlőmámor testolaj, rúzs és más

Áruk: 1275 Ft/100 ml

HÍREK A YAMUNA HÁZA TÁJÁRÓL
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések