Post Image

ÉRZÉKI, KECSES ÉS BÁJOS EGYSZERRE: FLEUR MUSC

Rúzs & Más / 2017-07-06

A Fleur musc illat megalkotásával egy olyan pézsmás illatot szerettem volna létrehozni, melyet meleg, rózsaszín virágok ölelnek körbe, ezáltal együtt egy különleges rózsát alkotva.” Narciso Rodriguez

Az ikonikus illatkollekció magával ragadó legújabb tagjának, Narciso Rodriguez alkotásának vibráló szellemisége megtestesíti a nők mély érzékiségét. Egyedi és addiktív: ez az új illat ismét ellentéteken alapul, kacér bájával és tüzes szenvedélyével.

A Fleur musc illata a bátor, szenvedélyes nőiességet reprezentálja; egy illat, mely maga a báj és a kecsesség.”
Narciso Rodriguez

Narcisso Rodriguez For Her Fleur Musc

“Carmen bájos és szép, melyel egyszerre kihívó és visszafogott. Új arcképével könnyed, természetes magabiztosságot sugall.”Narcisso Rodriguez

A For her Fleur musc illatát olyan nők inspirálták, akik fontosnak tartják függetlenségüket és különleges bájjal rendelkeznek. Az illat magába foglalja a szabadságot és a nőiesség sokszínűségét, mely mindent körülölel; megújult életerőt sugároz és érzéki magabiztosságot közvetít.
Egy nagyszerű virágcsokor vibráló illatjegyekkel, melyek körülölelik melegségükkel és érzékiségükkel az illat központi pézsmás illatjegyét. A ragyogó rózsaszín virágok rózsaborssal, ritka pézsmával és fás ámbra – pacsuli és lágy ámbra – illatjegyekkel kiegészülve varázslatos egységet alkotnak. Az eredmény: Egy egymagában álló, ragyogó, fenséges rózsa.

 

For her Fleur musc EDP

Az illat színe a rózsaszín virágos illat vibráló személyiségére utal. Ez egy sokkal ragyogóbb rózsaszín árnyalat, mint az eddig használt árnyalatunk, melynek egyszerű oka van: jobban tükrözi viselője személyiségét és a fleur musc gyönyörű természetességét.”- mondja el az alkotó.

A Fleur musc ikonikus üvege élénk pink színű, mely új színnel gazdagítja a kollekciót. A pink szín a For her Fleur musc természetének melegségét és erőteljességét tükrözi, melyel az új illat új színt visz a for her folyamatosan fejlődő történetébe.

For Her Fleur Musc EDP ajánlott ára:
30ML – 17 900 Ft
50ML – 28 900 Ft

ÉRZÉKI, KECSES ÉS BÁJOS EGYSZERRE: FLEUR MUSC
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések