Post Image

DÍJESŐ A NU SKINNÉL – ÖT KATEGÓRIÁBAN VEHETTEK ÁT DÍJAT

Rúzs & Más / 2018-08-07

A 2018-as Glamour Glammies július 25-én este tartott díjátadóján ismét a legkedveltebb szépségtermékek kapták a főszerepet. A Glammies-díj különlegessége, hogy több mint harminc kategóriában, közel két hónapon keresztül szavazhattak az olvasók az általuk leghatásosabbnak és legkülönlegesebbnek vélt kozmetikumra, de minden csoportban kizárólag egy termék kaphatott díjat. A Nu Skin öt kategóriában is győzelmet aratott, így az idei évben már nyolcra bővült a cég márkára vonatkozó elismeréseinek száma.

Az idei Glamour Glammies jelöltjeire összesen 34 kategóriában szavazhattak az olvasók, amiből öt termékcsoport díját – a legjobb luxus szemfesték, a legjobb luxus ajakápoló, a legjobb beauty eszköz, a legjobb arcmaszk és a legjobb luxus testápoló – Nu Skin termékek kapták. A nyertes készítmények lefedik a szépségápolási termékek széles palettáját: találhatunk köztük dekorkozmetikumokat, arctisztító készüléket, és a természetes összetevőkből készült etnobotanikai termékcsalád két tagja is szerepel közöttük.

A Nu Skin az innovatív, hatékony alapanyagokat tartalmazó szépségápolási termékekkel, valamint a személyre szabott, otthoni kozmetikai kezelést biztosító okosmegoldásokkal számos rangos innovációs és designdíjat nyert el világszerte: többek között 5 JOY Prix de Beauté-díjat, illetve 7 Business Superbrands és 3 Superbrands-elismerést tudhat magáénak a cég. Az idei évben a vállalat ráadásul bezsebelte a Cosmo Beauty Award „Legjobb szépségápolási eszköz” kategória közönségdíját is a januárban debütált ageLOC Lumispa, kettős hatású, az otthon használható arctisztító készülékkel, ami nem meglepő módon a Glamour Glammies díjkiosztón is elvitte a legjobb beauty eszköz kategóriának járó elismerést.

A Nu Skin az alábbi termékekkel nyert Glamour Glammies-díjat:

– Legjobb szemfesték – luxus kategória: Nu Colour Lightshine szemhéjpúder paletta

Nu Colour LightShine Szemhéjfesték paletta

– Legjobb ajakápoló és színező termék – luxus kategória: Nu Colour Powerlips Fluid folyékony rúzs

Nu Colour Power Lips Fluid, tartós, puhít, kipárnáz, rúzs és más

– A legjobb beauty eszköz kategória: ageLOC LumiSpa arctisztító készülék

Nu Skin ageLOC LumiSpa

– A legjobb arcmaszk kategória: Epoch Glacial Marine Mud iszappakolás

Nu Skin Epoch tengeri iszap maszk

– A legjobb testápoló – luxus kategória: Epoch Baobab Body Butter testvaj

Nu Skin Epoch testápoló termékek etnobotanikai összetevőkkel

Ezúton is gratulálunk a Nu Skinnek!

DÍJESŐ A NU SKINNÉL – ÖT KATEGÓRIÁBAN VEHETTEK ÁT DÍJAT
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések