Post Image

A MANDULATEJ ÉS MÉZ MEGNYUGTATJA AZ ÉRZÉKENY BŐRT

Rúzs & Más / 2017-01-16

A The Body Shop legújabb, Mandulatej & Méz testápoló kollekcióját kifejezetten érzékeny, száraz bőrre alkotta meg a The Body Shop, azzal a céllal, hogy mindenki boldognak és magabiztosnak érezhesse magát a bőrében.
Amikor kiderült, hogy minden 3. vásárlójuknak érzékeny a bőre, kutatásba kezdtek. Az érzékeny bőr jelenleg globálisan az egyik leggyakoribb bőrprobléma, csak a tavalyi évben 270.000 Googlekeresés volt rá.
A Body Shopnál olyan gondoskodó testápoló termékeket fejlesztettek ki, amelyek tápláló és regeneráló alapanyagokat tartalmaznak és kellemes textúrával, gyengéden, hipoallergén illattal kényeztetik az érzékeny és száraz bőrt.

The Body Shop Mandulatej és méz testápoló termékcsalád érzékeny bőrre

A Mandulate & Méz kollekció:
•Színezékmentes
•Bőrgyógyászatilag tesztelt
•Hipoallergénillattal
•100%-ig vegetáriánus
•Nyugtató, regeneráló hatású
•Könnyed, tápláló textúra

A kollekció tagjai:

Nyugtató és ápoló tusfürdő
Nyugtató és ápoló fürdőtej
Nyugtató és ápoló szappan
Gyengéd, krémes bőrradír:

The Body Shop Mandulatej és méz gyengéd krémes bőrradír
Nyugtató és regeneráló testápoló
Nyugtató és regeneráló Testvaj
Nyugtató és védő kézkrém:

The Body Shop Mandulatej és méz kézkrém

 

Az új kollekcióval az érzékeny bőrűeknek sem kell lemondaniuk a valóban élvezetes testápolásról!

Közösségi Kereskedelemből származó különleges alapanyagokat találhatunk ezekben az érzékeny bőrre kifejlesztett termékekben:

A Közösségi Kereskedelemből származó mandulaolaj a spanyolországi Alicante régióból érkezik, míg a Közösségi Kereskedelemből származó méz az UNESCO etióp Sheka esőerdejéből. Az új testápoló kollekció ugyanolyan gyengéden bánik a természettel mint a bőrünkkel.

A The Body Shop Közösségi Kereskedelmi programjának teljesen új alapanyaga a mandula, és ezzel egy lépéssel közelebb kerültek az „Éltesd, ne éld fel!” célukhoz, mely szerint 2020-ra megduplázzák Közösségi Kereskedelemből származó alapanyagaikat.

Az értékes mézet a Sheka esőerdő biorezervátumából nyerik, ahol a BezaMar-i„méhsuttogók”-kal dolgoznak együtt. Ez a csoport elkötelezett az etióp méhész közösségek helyzetének javítása és a hagyományos, természetes módszerek megtartása iránt. A kozmetikai márkával való kereskedelmi együttműködés segíti az esőerdő hosszú távú fennmaradását, mert a rendszeres jövedelemnek köszönhetően a helyi lakosoknak nem kell az esőerdőt pusztítaniuk a megélhetésért.

A MANDULATEJ ÉS MÉZ MEGNYUGTATJA AZ ÉRZÉKENY BŐRT
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések