Post Image

AZ ELSŐ NUDE ILLAT: VALENTINA POUDRE

Rúzs & Más / 2017-06-08

Láthatatlan, megfoghatatlan, ellenállhatatlan. Finoman körülöleli a testet ez a romantikus, szenvedélyes, púderes felhő. Rendkívül érzéki, nőies és felismerhető: Valentina Poudre, Valentino új illata, melyet légies jegyek titokzatos fátyla határoz meg.
Az új illattal Valentino a make-up koncepciót az illatok világába építi be, átalakítva azt a Divatház világának láthatatlan megtestesítőjévé. Valentino a Valentina Poudre illatot az öltözet mágikus művészeteként használja, ami a testet fedetlenül hagyja. A parfüm megálmodója Perfumer Aurélien Guichard parfümőr.

Valentino a meztelenség természetességét emeli ki az új illattal, melynek alapjegyében a terrakotta púder akkord keveredik a krémesen virágos jegyű írisszel és tubarózsával, majd vanília és szantálfa lép be, s ezzel mély intimitást kölcsönöz az illatnak, mellyel titokzatossá, nőiessé és igazán bájossá válik.

Valentina Poudre

A Valentina Poudre gyengéd, mégis határozott. Légies és érzéki. Rendkívüli kifinomultsága a kerek formájú, púderes nude árnyalatú parfümös üvegen is megmutatkozik, melynek ékköve a háromdimenziós virág. Akárcsak egy védő burok, amelyről minden nő álmodik, ami óvja és kiemeli a természetes bőrt, ünnepelve annak légies és valódi tulajdonságait.
A különleges illat kizárólagos hivatalos magyarországi forgalmazója a Primőr Kozmetikai Kft.

Termékskála és árak:

Valentino / Valentina Poudre Eau de Parfum 50ml – 26.800Ft, Eau de Parfum 80 ml – 33.500 Ft

 

AZ ELSŐ NUDE ILLAT: VALENTINA POUDRE
4.8 (96%) 5 votes

Kapcsolódó bejegyzések