Post Image

A JÖVŐ ÉV DIVATJA KATTI ZOÓB-TÓL BALATONFÜREDEN

Rúzs & Más / 2018-08-30

2018. augusztus 19-én vasárnap este újabb felejthetetlen divatesemény részesei lehettek azok, akik a Katti Zoób Divatház 2018/19-es őszi/téli és 2019-es tavaszi/nyári pret-a-porter kollekcióinak balatonfüredi bemutatóját választották nyáresti kikapcsolódásként. A Divatháztól már megszokott módon, az elbűvölő színek, formák és anyagok varázslata, a kényelmes és ésszerű elegancia kelt életre – rendhagyó módon – ezúttal történelmi építészeti környezetben a mediterrán hangulatú Blaha Lujza utcai impozáns show keretében.

A különleges füredi este folyamán először a 2018/19-es őszi/téli kollekció, a Stone Cold darabjai mutatkoztak be – a Ház hagyományait folytató, geometrikus alapokra épülő, világvárosi öltözéksor,  a metropolisz modern kultúrájától ihletve, de az elidegenedés hidegét legyőzve. Finom érzelemgazdagság ölt testet a nagyléptékű mintákban, a chevronban, a pöttyökben, a csíkokban, a szövött foltokban, a fanyar színekben, valamint a szofisztikált anyagokban, a mondén organzában, a légies csipkében és a rafináltan kétarcú kasmírban. A fanyar sárga, a ködfátyolos rózsaszín, az acélos kékek, a fényes és matt variációban is felbukkantak. Akárcsak a kövekre hullott az esőn a felcsillanó a nap. Maga az ihletforrás címadó, Jimmy Barnes magával ragadó, szerelmes rockdala, a Stone Cold is felcsendült és végigkísérte a hűvös szezont forró érzelmekkel váró divatvarázslatot.

Katti Zoób, Balatonfüred, 2018/2019, rúzs és más

https://www.youtube.com/watch?v=_OyeItmHB64

A melegség, az életteliség másik formájában, lélegzetelállító burjánzásában is gyönyörködhettek az esemény résztvevői – a 2019-es tavaszi/nyári kollekció ruháiban elbűvölő eklektika lép életbe, a Stone Cold nagyléptékű mintáit megőrzi és egyúttal át is értelmezi, geometrikus és organikus motívumok, köztük az ikonikus halszálka vonalak formájában.
Az élettel teli színek, többek közt a ragyogó és a fátyolos tónusú sárgák, az izzó narancs és piros, valamint a különféle, frissességet közvetítő kékek, köztük a türkiz bűvereje hatja át az egyes darabokat, anyagok tekintetében – a nagyléptékűség fogalma mellett – az organza által képviselt légiesség.

Katti Zoób, Balatonfüred, 2018/2019, rúzs és más

Katti Zoób, Balatonfüred, 2018/2019, rúzs és más

Katti Zoób, Balatonfüred, 2018/2019, rúzs és más

Az új kollekciók – az élet szeretete mellett – másfajta pozitív divatüzenetet is hordoznak: ismét főszerepbe kerül a hordhatóság eszméje és a kollekciók közti rafinált folyamatosság és praktikum.

A Balatonfüred szívében található, emlékezetes helyszín, a délies varázslatú utca, a finom nyüzsgésű éttermek, kávézók díszlete, szabadságot és gondtalanságot árasztó hangulata, tökéletes háttérként szolgált az egész utcát elárasztó közönség és az őket gyönyörködtető show számára, ahol a magukkal ragadó színekből, formákból és anyagokból egy este kelt életre az életigenlés szenvedéllyel teli eszméje.

A divatbemutató sminkjét és illatát a Marionnaud csapata biztosította.
Az esemény további partnerei: Szerencsejáték Zrt., MKB Bank, PwC Magyarország, Antenna Hungária és MINI.

A JÖVŐ ÉV DIVATJA KATTI ZOÓB-TÓL BALATONFÜREDEN
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések