SZÉPÜLÉS, PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS: SPA OF THE WORLD

Rúzs & Más / 2016-11-07

Lélegezz, relaxálj, pihenj! Engedd, hogy a The Body Shop elrepítsen egy nyugodt és békés helyre.
Az egyedi Spa of the World testápoló kollekciót ősi szépségápolási rituálék ihlették a világ minden pontjáról. Tapasztald meg a valódi spa élményt a saját fürdőszobádban és az otthonod nyugalmában. A Föld távoli pontjainak felfedezésével gazdagítani tudjuk a hétköznapjainkat. Ez a különleges és meseszép kollekció magába zárja a természetes szépség sokszínűségét és egyediségét. A hawaii napfelkelte tiszta egétől az édes japán virágok illatán át, a sós tengervíz hűvösségéig bárhova elszökhetünk a of the World kollekcióval.

Utazás a nyugalom szigetére

A test ellazítása az elme kikapcsolásával kezdődik: az alábbi három különböző szépségrituálé különböző módon segít feltöltődni. A Relaxáló rituálé megszabadít a hétköznapi stressztől, a Revitalizáló rituálé energizálja a testet, a Szépítő rituálé pedig a belső harmóniára és pozitivitásra fókuszál.
SZÉPÍTŐ RITUÁLÉ
Kényeztesd a bőröd és élvezd a gazdag spa rituálét, mely különleges és nagyszerű módon ápolja a tested.

Tápláló olajradír brazíliai cupuacuval az Amazonas-völgyből

The Body Shop SPA of The World

Az olajsavakban és polifenolban gazdag cupuaçu dió a brazíliai titok a sima, ragyogó és táplált bőrhöz, így a Szépítő rituálénak is elengedhetetlen tagja. A gazdag olajréteg mellett erős sókristályokat találsz, melyek együttesével szabályozhatod a radírozás intenzitását a bőröd igényeinek megfelelően. Akár gyengédebb radírozást szeretnél a dekoltázs területére, akár durvábbat a száraz könyökökre, az olajradír használatával garantált a selymesen sima és puha bőr. Diós illata pedig tökéletesen kiegészíti a Hawaii Kukui krémét.

Hawaii kukui illatú gyertya repceolajos és sheavajas viasszal

The Body Shop SPA of The World

Hawaii aranyszínű homokos partjain a kukui dió egész nap szívja magába a napsugarakat. A gyertya meleg és napos illatjegyei egy távoli, egzotikus szigetre repítenek. Gyújtsd meg a Hawaii kukui illatú gyertyát a szépítő rituálé közben és élvezd a paradicsom nyugalmát.

REVITALIZÁLÓ RITUÁLÉ
Töltsd fel az energiaszintjeid ezzel a revitalizáló és pezsdítő spa rituáléval, mely azonnal felfrissíti a testedet és az elmédet is.

Tengeri hínáros géles krém az Atlanti-óceánból

The Body Shop SPA of The World

Az Atlanti-óceán partján élő nők régóta hisznek a tenger erejében és tengeri növények és ásványok hidratáló és revitalizáló tulajdonságaiban. Most elviheted a tengert a fürdőszobádba. Az egész napos rohangálás után egyszerűen csak dőlj hátra és kényeztesd magad a revitalizáló rituáléval. A könnyed és frissítő géles krém tengeri hínár és mentol kivonatot tartalmaz, így a bőrbe masszírozva azonnal felébreszti az érzékeket. A tengeri illatjegyek ráadásul tökéletesen kiegészítik a revitalizáló rituálé Mediterrán tengeri sós testradírjának aromáját.

Mediterrán tengeri sós gyertya repceolajos és sheavajas viasszal

The Body Shop SPA of The World

A Földközi-tenger sós vize által ihletett friss illatú gyertya tökéletesen magába zárja a tengerben való fürdőzés pezsdítő élményét. A sós és virágos illatjegyek együtt felébresztik az elmét és megteremtik a testi-lelki harmóniát.

RELAXÁLÓ RITUÁLÉ
Érkezz meg egy pillanat alatt a nyugalom világába ezzel az érzéki rituáléval, mely megnyugtatja a tested és az elméd is.

Japán kamélia illatú gyertya repceolajos és sheavajas viasszal
A kaméliavirág gyengéd és nyugtató illatát már régóta használják Japánban relaxáció közben. A virágok tiszta és friss illata megteremti a csendet és nyugalmat az elmében. Gyújtsd meg a gyertyát és élvezd az instant nyugalmat.

Egy jobb világért

A gazdagon tápláló cupuaçu diók a brazíliai Santa Luzia közösségből származnak, ahol 70 család gyűjti és dolgozza fel az értékes diókat. Korábban a családok csak a cupuaçu húsával tudtak kereskedni, amit gyümölcslevekben használnak fel. A The Body Shopnál azonban tudják hasznosítani a magokat is, amit korábban egyszerűen eldobtak. Az extra bevételnek köszönhetően a közösség nagyobb figyelmet tud fordítani a biodiverzitás védelmére.

A frissítő tengeri hínár az írországi Corkból érkezik. Az Atlanti-óceánban őshonos növényt kézzel gyűjtik be. A tengeri hínárral való kereskedés alternatív jövedelemszerzési lehetőséget nyújt, az extra profitot pedig visszaforgatja az üzem a helyi közösség támogatásába. Az elmúlt 5 évben a The Body Shop aktívan dolgozott a természetes viaszú gyertyák kifejlesztésén. Az új illatosított gyertyák 98%-ban természetesek és közösségi kereskedelemből származó sheavajat tartalmaznak, így kíméletesebbek a bolygóhoz is.

SZÉPÜLÉS, PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS: SPA OF THE WORLD
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések