Post Image

SZÁJÁPOLÁS FELSŐFOKON – RÁGÓGUMITÓL A FOGKÖZTISZTÍTÓKIG

Rúzs & Más / 2024-05-02

Arckrémünket, samponunkat jól megválogatjuk, de a szájhigiénénk gyakran azon múlik, milyen fogkrém jön éppen szembe velünk. Pedig a fogaink épsége, a szájüregünk egészsége legalább annyira fontos, mint a bőrünké. Amióta a Profimed belépett a hazai piacra, könnyen elérhetővé váltak a fog- és szájápolás világszerte elismert márkái, mint például a svájci Swiss Dental, melynek szuperhatékony fogzománc regeneráló fogkrémjét fogkozmetikumnak is nevezik, az olasz Marvis, mely különleges ízvilágú fogkrémjeiről és szájvizeiről ismert, a japán Apagard, melynek fő hatóanyaga a NASA által felfedezett orvosi hidroxi-apatit  vagy a francia Buccotherm, melynek fogkrémjeiben 26% enyhén lúgos Castera-Verduzan termálvíz gondoskodik az ásványok pótlásáról.

profimed, tepe, swissdent, lee stafford, buccotherm, gum, szajapolas, fogapolas, szajhigiene, ruzs es mas, luxusmarka

A holland Blue’m márka klinikailag bevált termékei aktív oxigénen alapulnak és hatékony antibakteriális szerként hatnak: implantátumok, hidak, fogszabályozó hordásánál nagy segítséget jelentenek, de afta, rossz lehelet ellen is hatékonyak. A fogkrém és szájöblítő mellett szájhab, rágógumi, szájzselés fecskendő is segíti a precíz fogápolást.

Az amerikai GUM termékpalettája a legrégebbi komplex szájápolási termékskála, amely főként a Föld lakosságának 70%-át érintő parodontózis ellen lép fel.

profimed, szájápolás, szájhigiéne, nyelvkaparó, fogselyem, tepe, fogápolás, lepedék, rúzs és más

A hagyományos fogkefék mellett a legkorszerűbb szónikus fogkefék és szájzuhanyok közt is válogathatunk.

tepe, fogköztisztító, kefe, fogápolás, profimed, fogkefe, elektromos, szájvíz, fogselyem, szájápolás, tipp, rúzs és más, fogkrém, swissdent, marvis, waterpick, szájzuhany

A BIO megoldások hívei számára a japán Oralpeace 100%-ban természetes összetételű, szuperhatékony termékeiből izgalmas palettát kínál.

oralpeace, természetes, szájápolás, szájvíz, fogkrém, neonisin-e, antibakteriális, lenyelhető, rúzs és más, profimed

A svéd TePe több mint 50 év óta gyárt kifinomult és rendkívül funkcionális fogkeféket, fogköz-tisztítókat – az interdentális fogkefe jelenlegi formáját 1993-ban alkotta meg a márka.

profimed, fogápolás, ökologikus, bio, környezetkímélő, környezettudatos, öko, rúzs és más, oralpeace, swiss dent, tepe, gum

A fog- és szájápolás mellett otthoni fogfehérítéshez is találunk magas minőségű termékeket: a svájci SwissWhite márka által kifejlesztett Smilepen kiválóan alkalmas az otthoni fogfehérítésre, klinikailag igazolt hatásokkal. Nagy előnye a hagyományos fehérítő termékekkel szemben a szabadalmaztatott összetételű gél formulája (nem tartalmaz peroxidot!), ami az ecsettel ellátott toll segítségével egyszerűen és pontosan felvihető a fogfelszínre.

smilepen, fogfehérítés, fogfehérítő, otthoni fogfehérítés, LED, fogápolás, rúzs és más, profimed

fogmosás, covid, covid19, védelem, járvány, megelőzés, visszaszorítás, rúzs és más, profimed

Kapcsolódó bejegyzések