Post Image

A CORINTHIA BUDAPEST SPA-BAN OMOROVICZA KEZELÉSEK VÁRNAK!

Rúzs & Más / 2024-05-02

A napokban jelentette be ünnepélyes keretek közt a sajtó képviselőinek a Corinthia Budapest az Omoroviczával való együttműködésük kezdetét.

corinthia, omorovicza, spa, kezeles, spa kezeles, egyuttmukodes, ruzs es mas, royal spa, corinthia budapest

A két luxusmárkában közös, hogy mindkettő elkötelezett a magyar hagyományok iránt a bőrápolás és a fürdőkultúra területén.
Az időtlen elegancia és a páratlan vendégélmények iránti elkötelezettség – két olyan tulajdonság, amely egyaránt jellemző a Corinthia Budapest és az Omorovicza hitvallására, e tekintetben is tökéletesen illeszkedik egymáshoz a két történelmi jelentőségű brand.

corinthia, omorovicza, spa, kezeles, spa kezeles, egyuttmukodes, ruzs es mas, royal spa, corinthia budapest

A gyönyörű szálloda legszebb pontján megrendezett eseményen részt vett a szálloda igazgatója, Eric Pere valamint az Omorovicza egyik alapító tulajdonosa, Margaret de Heinrich de Omorovicza is, aki őszinte rajongója Budapestnek, a magyar termálvizeknek és fürdőkultúrának.

corinthia, omorovicza, spa, kezeles, spa kezeles, egyuttmukodes, ruzs es mas, royal spa, corinthia budapest

Margaret de Heinrich de Omorovicza és Eric Pere

Magyar Királynő a Royal Spa-ban 

A Corinthia Budapestben helyt kapó Royal Spa évszázados múltra tekint vissza, gyógyító vizei fontos szerepet játszottak a nemzet 19-20. századi fürdőkultúrájában. A hagyományt és a minőséget, mint vezető értékeket szintén zászlajára tűző Omorovicza termékeiben az ásványi anyagokban gazdag és terápiás előnyeiről híres magyar gyógyvíz játsza a főszerepet. A partnerség nem csupán a múlt és jelen találkozása, de a felszín alatti lehetőségek életre keltése is (konkrét és átvitt értelemben egyaránt), annak példája, hogy a múltbéli hagyományok összekapcsolása a jelenben gyűjtött inspirációkkal és innovációkkal új dimenziókat nyithatnak meg.

“Az Omorovicza és a Corinthia Budapest közötti partnerség gazdag örökségünk és a kiválóság iránti elkötelezettségünk ünnepe” – fogalmaz Eric Pere, a Corinthia Budapest vezérigazgatója. “Célunk az együttműködéssel, hogy a spa élményt közösen még magasabb szintre emeljük, tisztelegve Magyarország gazdag fürdőkultúrája előtt. A kooperáció eredményeként, az új termékek bevezetésével páratlan luxust és a korábbinál még eredményorientáltabb bőrápolási megoldásokat kínálhatunk vendégeinknek.”

Margaret de Henrich, az Omorovicza társalapítója elmondta: “Régóta csodáljuk a Corinthia Hotels elkötelezettségét a vendégélmény minden lehetséges eszközzel történő emelése iránt. Ez a közös vállalás képezi a Corinthia Budapesttel való partnerségünk alapját. Megtiszteltetés számunkra, hogy termékeinkkel a Corinthia Budapest – Royal Spa kínálatát színesíthetjük, integrálva ezzel az Omorovicza Budapest fürdőkultúráról képviselt, értékes gondolatait.”

A brandek “erőegyesítését” követően, az Omorovicza bőrápolási termékeinek kínálatba történő integrálásával a vendégek egyedülálló, magával ragadó élmény részesei lehetnek a Corinthia Budapest Royal Spa-jában.

corinthia, omorovicza, spa, kezeles, spa kezeles, egyuttmukodes, ruzs es mas, royal spa, corinthia budapest

A kezelések közt többek közt az Omorovicza ikonikus Magyar Királynő kezelését is megtaláljuk – erre vonatkozott az alcím – de természetesen testmasszázs, iszappakolás is szerepel a kínálatban.

corinthia, omorovicza, spa, kezeles, spa kezeles, egyuttmukodes, ruzs es mas, royal spa, corinthia budapest

A CORINTHIA HOTELEKRŐL
A máltai Pisani család által, 1962-ben alapított Corinthia az évtizedek során többszáz szobás luxusszálloda-családdá nőtte ki magát. Egyre növekvő hírneve és exkluzivitása multinacionális befektetővé és szállodafejlesztővé avanzsálta. Portfóliója olyan világvárosokban tartalmaz díjnyertes szállodákat, mint London, Budapest, Lisszabon, Szentpétervár és Málta. Az aktuális fejlesztések között számos mérföldkövet jelentő projekt található, úgymint Róma, New York, Brüsszel, Bukarest, Doha, Rijád, valamint új üdülőhelyek Máltán és a Maldív-szigeteken. Bővebb információért látogasson el a corinthia.com weboldalra.

A CORINTHIA BUDAPESTRŐL
A Corinthia Budapest a nyüzsgő belváros szívében található. A csoport életében is mérföldkőnek számító egység elsősorban időtlen eleganciájáról, kifogástalan szolgáltatásairól és gazdag örökségéről ismert. Kezdettől fogva, 2003-as újranyitása óta elkötelezetten törekszik arra, hogy vendégeinek kivételes élményeket nyújtson. Az ötcsillagos szállodai szolgáltatások és a kiemelkedő étterem-kínálat mellett a város egyik legnagyobb konferenciakapacitásával és díjnyertes spa-val várja a Budapestre érkezőket.

AZ OMOROVICZÁRÓL
Magyar gyökerekkel rendelkező, forradalmi bőrápolási márka, amely a föld mélyén rejlő ásványi anyagokban gazdag termálvizek és úttörő bőrápolási formulák felhasználásával vívta ki elismertségét. Lenyűgöző luxuskategóriás termékeikben a márka szívét és lelkét adó magyar fürdőkultúra hagyományai ötvöződnek a legfrissebb tudományos felfedezésekkel. A tudomány és a természet összehangolásának eredményeként termékeik látható eredményeket hoznak – a bőr megújulásának és felfrissülésének csodáját.

Kapcsolódó bejegyzések