Post Image

A FAIR TRADE SZELLEMÉBEN ÚJULT MEG A LIPIKAR TESTÁPOLÓ

Rúzs & Más / 2017-07-20

A megújult Lipikar testápoló tej csordultig van jótékony hatóanyagokkal: 10% tápláló shea vajjal, glicerinnel, niacinamid gyulladásgátló összetevővel és megemelt La Roche-Posay termálvíz tartalommal ápolja és nyugtatja a bőrt. A 3% Cold Cream pedig extra hosszantartó hidratálást és hűsítő hatást biztosít. Sokaknak fontos az is, hogy ez a testápoló illatanyagmentes.

A megbízható hatóanyagok, és a felesleges összetevők elhagyása mellett egyre nagyobb igény a kozmetikumok ökológiai lábnyomának csökkentése is.

A Lipikar testápoló családban használt shea vajat 100%-ban megújuló forrásból, a méltányos kereskedelem elvén alapuló megállapodás keretében szerzi be a márka Burkina Fasoból, több mint 15 000 nőnek és családjuknak biztosítva stabil jövedelmet.

Van 1 perce? Látogasson el Burkina Fasoba:

KÖZÖSSÉGEKÉRT ÉS A KÖRNYEZETÉRT

A La Roche-Posay elkötelezett az egyéni felhasználókon és az érzékeny bőrű családokon túl aziránt is, hogy a termékeket a következő generációk számára is fenntarthatóvá tegye.
A Lipikar Lait egyik fontos összetevőjének, a shea vajnak 100%-a Burkina Fasoból származik. A Solidarity Sourcing Program keretén belül 2480 tonna shea dió vaja kerül évente La Roche-Posay készítményekbe. A L’Oréal Solidarity Sourcing globális beszerzési program célja, hogy a hátrányos helyzetű
közösségekből származóknak segítsen állandó foglalkoztatást és jövedelemforrást találni.

Shea dió

MEGÚJULT ÖSSZETÉTEL
Formulája glicerinben és niacinamidban (gyulladás- és irritáció gátló) gazdag, emellett 10% shea vajat tartalmaz. Megnövekedett arányban
La Roche-Posay termálvízzelnyugtatja a bőrt. 3% cold creammel még hosszabban tartó hidratáló és bőrtápláló hatást biztosít tetőtől talpig.
Használata élmény – nagyon gyorsan beszívódik, azonnali komfortérzetet ad.

LIPIKAR LAIT LIPIDPÓTLÓ TESTÁPOLÓ TEJ BŐRSZÁRAZSÁG ELLEN

Megújult összetételű Lipikar testápoló

A megújult Lipikar Lait testápoló tej hosszantartó hidratáltságot nyújt a száraz bőrnek. Azonnal felszívódik, és segít megerősíteni a
bőr védekezőképességét. Shea vajban gazdag formulája puha bőrt varázsol kicsiknek és nagyoknak.

Ajánlott fogyasztói ára: 3 899 Ft/200 ml, 4 999 Ft/400 ml

A FAIR TRADE SZELLEMÉBEN ÚJULT MEG A LIPIKAR TESTÁPOLÓ
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések