MEDITERRÁN BULGUR EGYTÁLÉTEL Á LA FRUZSI
A bulgurral változatosabbá és egészségesebbé is tehetjük az étkezéseinket, mivel rostban rendkívül gazdag! Nem utolsó sorban pedig hamar elkészül!
TovábbA bulgurral változatosabbá és egészségesebbé is tehetjük az étkezéseinket, mivel rostban rendkívül gazdag! Nem utolsó sorban pedig hamar elkészül!
TovábbMost mindenki sárgabaracklekvárt főz, pedig éppen érik még egy figyelemreméltó gyümölcs: a füge. Íme Frufoodart Fruzsi fügelekvárja!
TovábbOtthoni ízek és családias hangulat – megnyitott a Kemenes Cukrászda és Bisztró a Vámház körúton.
TovábbA gofri az egyik legsokoldalúbb desszert, aminek csak a fantáziánk szab határt. Nézzük Frufoodart Fruzsi egyszerűen elkészíthető receptjét!
TovábbA cikkben összegyűjtött tippekkel és kis odafigyeléssel csökkenthetjük a kukában landoló élelmiszerek mennyiségét!
TovábbEzúttal Guacammust készíthetünk Fruzsival - na de tudja valaki, hogy ez pontosan micsoda?! Receptünkből kiderül!
TovábbKét közismert klasszikus recept, amit mégis mindenki másképp készít el. Lássuk vendég szerzőnk, Fruzsina, a Frufoodart gasztrobloggere hogyan készíti!
TovábbA finom fogások a bevásárlással kezdődnek, ezért nem mindegy hol és milyen minőségben szerezzük be a családi ebéd alapanyagait.
TovábbMi esne jobban egy hűsítő bársonyos vitaminbombánál egy meleg nyári napon? Intenzív ízekkel és színekkel hódítanak a Sió új smoothie-jai!
TovábbEgy villámgyors és ízekben gazdag mediterrán tésztaételt készíthetünk most el Fruzsi útmutatása alapján. Aki nem szereti a halat, használhat helyette gombát!
Tovább